Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért használják a nők szitokszónak azt, hogy "szűz"?
Az még hagyján.
Egy másik kérdésnél már miért írnak olyan válaszokat, hogy ez inkább előny? :D
Ahogy látod, ennyire lehet komolyan venni bármilyen megszólalásokat. Egyik pillanatban még utálja a focistákat, öt perc múlva már focista pasikról posztol képeket, hogy milyen jóképűek.
Milyen nők?
Én úgy vettem észre, hogy a férfiak lovagolnak ezen folyton.
22/N
Én azért, mert tudom, hogy sokaknál fején találom a szöget, ha rámondom, hogy egy örökszűz lúzer. Szóval akkor mondom ezt szitokként, ha fel akarok idegesíteni valakit.
De ha komolyan társalgunk erről a témáról, tehát erről szól a kérdés, akkor nem így nyilatkozom.
A párom is szűz volt, amikor összejött velem, évek óta vele vagyok. Az elején kicsit döcögősen idult a szex, de összecsiszolódtunk, és úgy szanaszét tud qrni, mint senki más előtte (nem mintha sok férfival lett volna dolgom, de volt, aki hatalmas csődörként volt bemutatva :D). Ennyit erről a témáról.
Nem magával a szüzességgel van baj, hanem azzal, hogy olyan férfiak, akik teljesen nyilvánvalóan max futó ismeretségig jutottak el nőkkel próbálják előadni, hogy mennyire kiismerték már a nőket ("a nők számítók, a férfiakat csak kihasználják, elszívják az energiájukat, elveszik a pénzüket, majd jól meg is csalják őket"bla bla...)
Ezeket a "jaj ne, már megint itt vannak a gyk-s szüzek" megjegyzéseket nem úgy kell érteni, hogy "pff ennek a férfinak a micsodája még nem járt nőben, hú de gáz" hanem úgy, hogy úgy fröcsög negatív általánosításokat az illető, hogy valszeg nincs személyes tapasztalata, és itt éli ki emiatt a nyomorát.
nőkre is megvan ugyanez, az a feminista.
Bukott, megkeseredett, önimádó, androfób.
Kb mindre igaz.
Ha kiírsz egy ilyen kérdést, törlik is egyből, itt csak a férfiakat lehet nyilvánosan szidni.
Ha 25 alatt vagy,185 magassag felett ( 185 cm es 75 kg testarany) es izmos,akkor akkor is bejossz ,ha szuz vagy. Szoval nekem szemely szerint nem a szuzesseggel van problemam.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!