Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a szűzfóbia ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a szűzfóbia ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Komolyan, minden kérdés alatt legalább egy válaszoló random elkezdi fikázni a szüzeket. Gondolom egy ember írja ezeket, gondolom így éli ki magát, de baromi zavaró, egyébként az utóbbi kb másfél hétben vettem ezt észre.

2017. okt. 13. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Mivel az oldlal nogyulolo hozzaszolasait nagyreszt frusztralt szuzek irjak...
2017. okt. 13. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol velük? Én foglalkozhatnék velük, mert szűz vagyok, de nem teszem, mert nem érdekel a véleményük.
2017. okt. 13. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
A szűz fiúkat mindenhol lenézik, nemcsak itt.
2017. okt. 14. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

"Gondolom egy ember írja ezeket, gondolom így éli ki magát" - igen, továbbá csajod sem azért nincs, mert előnytelenek a tulajdonságaid, hanem mert gonosz és "szűzfób" a társadalom.

Egyébként itt nem a szüzeket fikázzák, hanem azokat a frusztrált és gyűlölködő szüzikéket, akik nagy pofával osztják az észt, hogy "milyen szeméttársadalomban élünk, amiért nekem nincs csajom!" meg "minden nő r..anc", "minden férfi, akinek van barátnője, drogos/kigyúrt bunkó"... Az ilyen mérgező jellemű embereken nincs mit sajnálni, bocsánat.

2017. okt. 14. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!