Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért van ekkora egetrengető különbség férfiaknak és nőknek adott tanácsok vagy meglátások terén?
Ezen kérdésemet ez a kérdés ihlette (ahol szokás szerint ismét rekordidő alatt kaptam meg a 0%-ot, na mindegy...)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Szóval miért van az, hogy ha férfiakról tesznek fel ehhez hasonló kérdést akkor a többség véleménye teljesen látatlanul, minden információ hiányában nagyobb eséllyel fog azon az állásponton lenni, hogy az asszonynak igaza lehet és a férfi valóban egy lusta, igénytelen disznó vagy többen inkább tanácsolják azt, hogy változtasson magán.
Eközben itt az van, hogy a férfi a bunkó és még, ha minden állítása igaz akkor is hagyja el és találjon valakit aki ÍGY elfogadja és neki ÍGY tökéletes.
Szóval csak azt nem értem. Szigorúan ennek az oldalnak ezen kategóriájára nézve, miért mindig a férfiaknak kell idomulni egy nő igényeihez?
Miért van az, ha egy férfi kiírja, hogy pl. nem elég izmos akkor a nőktől kapott tanácsok nagy része a "kezdj el sportolni/gyúrni" lesz miközben, ha egy nő ír ki hasonlót akkor a "keress olyan férfit aki így elfogad" féle válasz van többségben?
Én csak tényleg nem értem, az itteni emberek miért nem próbálják meg minden esetben mindkét oldalról megközelíteni a nézőpontokat és úgy adni egy nagyrészt racionális, logikai alapon kigondolt választ?
Olvastam a fórumot és durva barom a férj, ezért ítélte el a normális többség.
(Mindenkinek, mindent meg lehet mondani, csak nem mindegy, hogy hogyan.)
A példának felhozott fórumon, ha a csaj azt írta volna ki, hogy mit tegyek, hogy ne legyek kövér, akkor nyilván azt a válaszokat kapta volna, hogy diétázz és sportolj!
Ezért nem megfelelő a példád.
A pilincka pasinak meg mit lehet tanácsolni azon kívül, hogy kezdjen el gyúrni, ha őt zavarja?
Mert nyilván zavarja, ha kiírta kérdésben.
Pedig biztos, hogy a pilincka pasinak is jut előbb-utóbb nő, mert csak idő kérdése és minden zsák megtalálja a maga foltját.
Hát lehet,hogy most erre NEM is válaszolok!
Megtehetem mert nő vagyok...
-Nem ma inkább férfi,izmos sportos -fiatal....-
Mégsem!
Öreg vagyok,tapasztalt -bölcs mindenkinek segítek.
Vagy inkább lexarom mert buta pitsa vok.....
Válaszolok-csak neked-csak ma!
Itt mindenki idióta csak te meg én nem.
De lehet csak te - én nem .
Barátokat keresek de ha kapcsolat lesz...Nem ismerkedem!
Ide CsAK debilek járnak!
Sok értelmes ember jár ide!
A nők kavarnak - A férfiak disznók.
A csajok csak magukat nézik...
A pasik pityognak....
A melegek nem hülnek le....
Én meg szörnyen értelmes vagyok!
Érted?
Nem.
Nem baj.....
Valami komolyabb lesz annál! :D
#4-nek humora is van és képes az önreflexióra. Elfelejtette mondani, pedig ritka az ilyen. ;D.
A kérdés kapcsán pedig meg merném kockáztatni, hogy talán azért van több őket megerősítő válasz itt, mert egyrészt (szerintem) többségben vannak az oldalon, másrészt a nőkről nekem úgy jött le, hogy többet forognak párkapcsolati problémákon, mint a férfiak.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!