Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért van ekkora egetrengető különbség férfiaknak és nőknek adott tanácsok vagy meglátások terén?
Ezen kérdésemet ez a kérdés ihlette (ahol szokás szerint ismét rekordidő alatt kaptam meg a 0%-ot, na mindegy...)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Szóval miért van az, hogy ha férfiakról tesznek fel ehhez hasonló kérdést akkor a többség véleménye teljesen látatlanul, minden információ hiányában nagyobb eséllyel fog azon az állásponton lenni, hogy az asszonynak igaza lehet és a férfi valóban egy lusta, igénytelen disznó vagy többen inkább tanácsolják azt, hogy változtasson magán.
Eközben itt az van, hogy a férfi a bunkó és még, ha minden állítása igaz akkor is hagyja el és találjon valakit aki ÍGY elfogadja és neki ÍGY tökéletes.
Szóval csak azt nem értem. Szigorúan ennek az oldalnak ezen kategóriájára nézve, miért mindig a férfiaknak kell idomulni egy nő igényeihez?
Miért van az, ha egy férfi kiírja, hogy pl. nem elég izmos akkor a nőktől kapott tanácsok nagy része a "kezdj el sportolni/gyúrni" lesz miközben, ha egy nő ír ki hasonlót akkor a "keress olyan férfit aki így elfogad" féle válasz van többségben?
Én csak tényleg nem értem, az itteni emberek miért nem próbálják meg minden esetben mindkét oldalról megközelíteni a nézőpontokat és úgy adni egy nagyrészt racionális, logikai alapon kigondolt választ?
Azért, mert jóval többen vannak azok a férfiak, akik kitartják a nőket, mint azok a nők, akik kitartják a férfiakat.
Rengeteg férfi van, aki a kövér nőkre izgul, külön társkereső és fétisoldalak is vannak erre, a társkeresőn a 90kilós nő is rengeteg levelet kap.
Fordítva nincs így. Ha a kövér munkanélküli nők nem kellenének senkinek, nem kapnák ezt a tanácsot, nekik is változtatniuk kellene.
A kövér munkanélküli férfiak nem kellenek senkinek. Nekik változtatniuk kell.
Ez nem azért van, mert a férfiak leadják az igényeiket, egyszerűen csak többfajta nőre gerjednek, mert a nőknél évezredek óta a termékenység jele a nagy mell, és a kerek formák. A modern elvek szerint a vékony egészséges test a vonzó. Így megoszlanak a dolgok.
Kövér férfiak sosem voltak vonzóak a történelem során, így nem igazán tud megoszlani a dolog.
A másik dolog, évezredek óta a nők értéke a szülésben rejlik, a férfiak értéke a családfenntartásban/vadászatban. Ezért fogadják el a munkanélküli nőket(szülhetnek) és az erős (dolgozó) férfiakat sokkal jobban.
Azért, mert a nők tökéletesek, szépek, úgy jók ahogy vannak, és minden párkapcsolati galibáért csakis a férfiak a hibásak, ők rontják el!
A kérdező ezt nem így gondolja, tehát egy mocskos nőgyülölő hímsoviniszta disznó aki csak szexet akar a nőktől!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!