Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért gyerekesebbek néha a kérdezők és válaszolók, mint a Tini párkapcsolatokban?
Nem tudom, de két kérdés is van ez alatt, ahol jó már a buli:)
Nem tudom mennyi frusztrált válaszíró meg kérdező van itt, de érdemes olvasgatni az itt lévő dolgokat, ha vigyorogni akarsz:)
Azért, mert a gyerekek szerelmesek lesznek,
és tinédzser lamúr közben megszűnik számukra a világ a kiszemelt fiút/lányt kivéve.
A felnőtteknél meg már felütötte a fejét a hímsovinizmus és a feminácizmus is, pedig egyik sem egészséges.
Na meg azok közül az emberek közül, akik folyton az ellenkező nemet panaszolják, közben a pontozást erőltetik(akármennyi/10), szerintem még egy sem volt igazán szerelmes, még kistiniként sem. Olyan, mintha ez valahogy teljesen kimaradt volna náluk.
21/L
Édes Istenem, ne vegyed már komolyan az ilyeneket!
Azért gyerekesek, mert 13 éves írja ki és 12 éves válaszol rá! :)
Simán le lehet venni a kérdésből és a válaszokból is a(témából, stílusból, színvonalból) a delikvensek korát.
Felnőtt ember nem lesz férfi,- vagy nőgyűlölő azért, mert a 10 milliárd Földlakóból 2-4 csalódást okozott.
Betudja tapasztalatszerzésnek és legközelebb jobban választ.
Ha meg olyan hülye, hogy ugyanabba a hibába esik, akkor az az ő sara.
Egy tini sallangmentesebben lát helyzeteket. Nem ragozzák túl a találkozókat, a szexet, a családi konfliktusokat. Egy felnőtt, érettebb fejjel már több mindent él át, ennek tudatában előrevetít és hátratekint, tovább viszi olyan irányba a szálat amiről már az egész dolog messzemenőkig nem is szól.
A tiniknél ha nem működik a kapcsolat lelépnek, sosem aggódnak azon,hogy miért is nem működik, mi a hiba benne..huszonéves korban viszont már megy ezen a gondolkodás.
Amikor már több tapasztalat van egy férfi/nő háta mögött kevésbé tud azoktól elvonatkoztatva gondolkodni, hajlamosak vagyunk az általánosításra már akkor is, ha két kapcsolatunk kudarcba fullad ahol - szerintünk- a másik fél volt a hibás.
Persze ez csak az én véleményem, nem szoktam olvasni a tini párkapcsolatok oldalt, csak ismerem a gondolkodásukat---valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!