Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen a párkapcsolatokban?
Én is sok mindent elfelejtek, ezért alap dolgokat is fel szoktam írni, mit kell megcsinálnom másnap stb.
Ezért ha megkérnek valamire inkább azonnal megcsinálom mintsem megígérem aztán elfelejtem és csak az égés van belőle, hogy nem tartottam a szavamat. Mondjuk én a MAJD-ot alapból utálom, nem szeretem halogatni a dolgokat.
Szóval van megoldás a feledékenység ellen, nekem ebből nagyobb gondjaim nincsenek, viszont a lustaság ellen, ha akaratlagosan ilyen, azellen nem tudsz mit tenni.
milyen ostoba általánosítás már ez?
a dolgokat csak az felejti el, aki fél vállról vesz mindent, vagy csak simán leszarja.
szerencsére nem, sőt, van aki teljesen az ellenkezője
de sok ilyet ismerek, az apám is ilyen, így első kézből tudom milyen idegesítő tud lenni (szerencsére már csak ritkán találkozunk, annyi időre meg próbálom nem hagyni, hogy felidegesítsen)
mindig ígérget és halogatja a dolgokat, mindent az utolsó pillanatra hagy
és miért? mert neki így kényelmes, eszébe sincs változni
mástól bezzeg elvárja, hogy első szóra ugorjon és lehetőleg helyette is csináljon meg mindent...
alapvetően nyugodt és türelmes vagyok, de az ilyen viselkedéssel nagyon könnyen fel lehet idegesíteni
szóval én kerülöm az ilyet párkapcsolatban
Nem, egyszerűen nem becsül meg téged.
Kérdés: miért vagy vele, ha ennyire szrik a kérésedbe?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!