Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátránnyal jár ismerkedésben és párkapcsolatokban, ha egy nő magabiztos határozott és céltudatos?
Hogy rendelkezhet valaki ezekkel a tulajdonságokkal, ha ezeket ennyire negatívan állítja be és azt gondolja, hogy probléma?
Kislány, gyermeteg éretlen felfogásod miatt nem akar senki se kapcsolatot létesíteni veled, és nem azért, mert határozott vagy!
De szerintem az önbizalmad a béka s...gge alatt lehet, hogy itt önvisszaigazolásokat vársz, miközben nagyon jól tudod, hogy ezek nagyon pozitív tulajdonságok, mégis negatívnak állítod be, csak hogy fényezzenek téged.
Számító egy alak lehetsz!
Attól függ, hogy azért közben hagyod-e magadat meghódítani. Ha kicsit néha lehet a férfi a domináns, számára ez egy veled kapcsolatos sikerélményként rögzül be. Párkapcsolatilag én is szeretnék már végre egy ilyen nőt, de kb szökőévente eggyel sodor össze a sors.
26/F
Talán ez a kérdés ihlette a kérdezőt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Itt a kérdező is, és sok válaszoló is egyértelműen hátrányosként írja le ezeket a tulajdonságokat.
Nem értem sok kommentelő miért értékeli negatívnak a dolgot,hisz nem hisztiről és erőszakosságról szólt a kérdés. A magabiztosság alap tulajdonság kéne,hogy legyen. Szerintem jó,ha egy nő tudja mit akar és nem vész el a
nagyvilágban. Céltudatosnak lenni szintén fantasztikus. A céljainkért tenni,nem csak "tengni-lengni" sok
embernek fontos. A határozottság meg szintén pozitívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!