Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen hátránnyal jár ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hátránnyal jár ismerkedésben és párkapcsolatokban, ha egy nő magabiztos határozott és céltudatos?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Személy szerint én is ilyen vagyok. Engem a párom pont ezek miatt a vonások miatt tartott/tart többre,mint a mai lányok nagyrészét.
2016. aug. 11. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

Hogy rendelkezhet valaki ezekkel a tulajdonságokkal, ha ezeket ennyire negatívan állítja be és azt gondolja, hogy probléma?

Kislány, gyermeteg éretlen felfogásod miatt nem akar senki se kapcsolatot létesíteni veled, és nem azért, mert határozott vagy!

De szerintem az önbizalmad a béka s...gge alatt lehet, hogy itt önvisszaigazolásokat vársz, miközben nagyon jól tudod, hogy ezek nagyon pozitív tulajdonságok, mégis negatívnak állítod be, csak hogy fényezzenek téged.

Számító egy alak lehetsz!

2016. aug. 11. 16:55
 3/7 Noren1989 ***** válasza:

Attól függ, hogy azért közben hagyod-e magadat meghódítani. Ha kicsit néha lehet a férfi a domináns, számára ez egy veled kapcsolatos sikerélményként rögzül be. Párkapcsolatilag én is szeretnék már végre egy ilyen nőt, de kb szökőévente eggyel sodor össze a sors.

26/F

2016. aug. 11. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezek mind nagyon pozitiv tulajdonsagok es nem jelentenek hatranyt. De ha ezt a kerdest feltetted akkor te nem magabiztos celtudatos no vagy hanem eroszakos hiszterika.
2016. aug. 11. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Az életben jó tulajdonságok. Kapcsolatban már egyáltalán nem biztos, hogy jó.
2016. aug. 11. 17:08
 6/7 aperitif ***** válasza:

Talán ez a kérdés ihlette a kérdezőt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Itt a kérdező is, és sok válaszoló is egyértelműen hátrányosként írja le ezeket a tulajdonságokat.

2016. aug. 11. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem értem sok kommentelő miért értékeli negatívnak a dolgot,hisz nem hisztiről és erőszakosságról szólt a kérdés. A magabiztosság alap tulajdonság kéne,hogy legyen. Szerintem jó,ha egy nő tudja mit akar és nem vész el a

nagyvilágban. Céltudatosnak lenni szintén fantasztikus. A céljainkért tenni,nem csak "tengni-lengni" sok

embernek fontos. A határozottság meg szintén pozitívum.

2016. aug. 12. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!