Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy családfő (35), akivel a nyáron egy buliban csókolóztunk és az ágyban kötöttünk, ki. Nem szeretkeztünk, mert még szűz voltam és nem akartam bevállalni. Folytassam?
Ha ürítőtartály akarsz lenni, akkor hajrá.
Ha annyira nem érdekelné a családja, akkor már elhagyta volna őket.
22/N
A személyiségét abból tudod leszűrni, ahogy a családjával viselkedik. Amit te látsz, valószínűleg színház. Mi fogott meg? A hűsége, korrektsége, élete fontos kérdéseihez való hozzáállása? (Lásd, őt nem érdekli, hogy házas..)
Ha sz.r a kapcsolata, azt nem egy 18 éves lány szédítésével kell kompenzálni. Úgy gondolom, hogy felnőtt, érett férfi nem így viselkedik, nyilvánul meg hasonló helyzetben.
Az, hogy jól eldumáltok édes kevés.
Az ostoba embernél rosszabb, amikor egy ember tudja, hogy ostobaságot csinál, de mégse tesz ellene semmit. Szerintem állj oda a tükör elé és dicsérd még magad, hogy 18 évesen ott tartasz, hogy egy 35 éves, családos férfival "kavarsz"! És ne aggódj, nem sokáig lesz csók, hamarosan lesz több is, de majd azt is megmagyarázod...egy újabb befolyással több lesz csak!
Nőj már fel és viselkedj felnőtt, felelős ember módjára!
Cuppanj le róla,légy te az okosabb!
Keress korban hozzád illő fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!