Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság még lehet találni 100% - ig hetero lányt?
Sziasztok! 26 éves vagyok Barátnő nélkül.Igazából próbálom bontogatni a szárnyaim. És nagy bajban vagyok mert már nem tudom eldönteni hogy a mostani lányok közül ki beteg(nö+nö) és ki nem...én az ilyenre nem vagyok vevő....
Szükségem volna néhány ötletre hogy hol tudnék találni normális barátnőt! Barátnőm viszont még nem volt.... Válaszokat előre is köszönöm.
Kérlek szépen nőj fel. A leszbikusság és a biszexualitás nem beteg dolog. Ne legyél szűk látókörű.
Amúgy nem tudom miért vagy bajban nagyon egyszerű eldönteni... egy leszbikus nő nem akar tőled semmit és ilyen hozzáállással egy biszex sem hidd el. Igen, vannak "normális" hetero lányok, sőt ők vannak többségben, viszont ha még nem találtál barátnőt magadnak az nem amiatt van, hogy sok a "beteg" nő, ezt hidd el.
27/N és igen, hetero
Ilyen hozzáállással inkább ne keress barátnőt.
23/N
A homoszexualitás nem betegség hanem diszfunkció, nem normális dolog. (persze itt a gyakorin ez normális, mint minden más, pld a gruppenszex, swinger, párcsere, vagy az hogy valaki mással basztaja a párját)
Nagyon kevés biszex vagy leszbi nő van, ne állíts olyat amit nem tapasztaltál.
Ez alapján a "próbálom bontogatni a szárnyaim" alapján te is elégge búzis lehetsz! :D
Először szerintem próbálj meg találni legalább egy embert, (legyen. nő, vagy férfi) akinek valamennyire szimpatikus vagy. :D
Most az a gondod, hogy körberajonganak a biszex nők?
Vagy csak símán nem tudsz csajt szerezni és erre fogod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!