Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okos és szép lányokat hol lehet találni manapság?
Mert mostanában a lányok akiknél próbálkoztam vagy bekébzeltek vagy nem éppen IQ betyárok vagy nem túl szépek vagy ezek bármilyen kombinációja. HA esetleg találok egy lányt aki nem néz ki roszul és még esze is van akkor azoknak már biztos barátjuk van.
Persze tisztelet a kivételnek akik nem tartoznak a föntebb leírtakba.
Szóval a kérdés az lenne hogy hol lehet találni olyan lányt aki jól nézki kedves okos stb. és még nincs barátja?
Ha nem vagyok jóképű, de a környezetem és az ismerősök visszajelzései alapján elég okos és intelligens vagyok, akkor szerinted hol lenne érdemes ismerkedni? Az eddigi értelmes lányok akiknél próbálkoztam, elhajtottak (pedig a belsőt tekintve egy szinten voltunk).
Intelligensnek mondanám magam de szépnek nem, mondjuk mindenkinek más a/az önképe/véleménye.
14/L
Hány éves vagy? Írhatnál privátban :)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!