Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság még lehet találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Manapság még lehet találni 100% - ig hetero lányt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 26 éves vagyok Barátnő nélkül.Igazából próbálom bontogatni a szárnyaim. És nagy bajban vagyok mert már nem tudom eldönteni hogy a mostani lányok közül ki beteg(nö+nö) és ki nem...én az ilyenre nem vagyok vevő....

Szükségem volna néhány ötletre hogy hol tudnék találni normális barátnőt! Barátnőm viszont még nem volt.... Válaszokat előre is köszönöm.

2018. jan. 3. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Igen szomorú, hogy társadalmilag nem elfogadott. Reméltem, hogy nincsenek ennyire szűk látókörű emberek 2018-ban. Komolyan nem hiszem, hogy megrohamoznak a 'beteg' nők. (Amúgy is a társadalom 90%-a hetero és 10%-a egyéb beállítottságú)

Viszont ha abból indulsz ki, hogy huszonéves lányok smárolnak a barátnőikkel a diszkóban, az csak figyelemfelkeltés, még csak nem is biszexualitás.

Amúgy egy picit gondolj bele... attól nem működne egy család egészségesen mert -tételezzük fel- anyuka annak idején az egyetemen smárolt egy lánnyal vagy kíváncsiságból szexelt is? Ezen múlna?

Mivel még nem volt kapcsolatod hadd mondjam el, hogy nem ilyen dolgokon áll vagy bukik.

És még egy apróság, két 100% hetero ember is gyönyörűen el tud baszni egy családot.

2018. jan. 3. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
69%

Édesanyám mesélte, hogy nagyon aggódott miattam és a bátyám miatt, mert azt hitte, hogy melegek vagyunk, hiszen 25 éves korunkig egy lányt sem vittünk haza, csak fiú barátokkal látott bennünket.

Felesleges azon parázni, hogy milyen beállítottságú a lány. Nem minden az aminek látszik.

Ismerkedj barátkozz, dolgozzál, utazzál, bulizzál a haverokkal. Fogd fel lazán az életet, legyen humorod, öltözz elegánsan, sportolj, kezdj el összerakni egy fészket, legyen pozitív a kisugárzásod és meglátod, nem kell messzire menned a nagy Ő miatt.

2018. jan. 3. 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Egykori osztálytársnők közül éreztél vonzalmat valamelyik iránt? Ha igen ne felejtsd el felvállalni az érzéseidet, és szemtől szembe elmondani neki, hiszen néma gyereknek az anyja sem érti...

Előfordult egyik barátommal, hogy a 25 éves osztálytalálkozón jutott eszébe szerelmet vallani. Kicsit ugyan elkésett vele, de sebaj. Mindketten elváltak és új életet kezdtek együtt. Gondoltam szólok, hogy nektek ne kelljen felesleges köröket futni.

2018. jan. 3. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Hat pedig allitolag tenyleg nagyon keves 100-ban hetero ember van most is es regen sem volt ez maskepp. Nemtol fuggetlenul. Egy kicsi hajlam a legtobb emberben van. Azert szerintem a tobbsegben olyan keves ez a hajlam (vagy ha tobb is, nem fogadja el sajat magaban, mert tarsadalmilag nem elfogadott), hogy soha nem lepne intim kapcsolatba a sajat nemevel, csak fantazia szintjen.

Ez ellen lehet lazadozni es inkabb szuznek maradni 26 evesen, es lehet elfogadni. A te dontesed.

2018. jan. 11. 06:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Amúgy az jogos, hogy én már nem is ismerek kb. teljesen hetero lányt, aki odavan teljesen a férfi testért, a farkért..és a nők nem érdeklik még csókra sem.. Komolyan mi lett a nőkkel?
2018. jan. 14. 23:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy mi...De hogy őszinte legyek nem is várok semmit a nőktől már... Egyszer biztos lesz majd valaki akinek kelleni fogok. De hogy én közelítsek bárki is felé a mostani világban... Nincs az a pénz!!!!ÉLJEN AZ EMBERISÉG! csak így tovább! Betegen gyönyörűbb az élet!
2018. jan. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!