Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Már több mint 1 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 15 évesek vagyunk. Ameddig nem jártunk mindig mondta h az egyik lány osztálytársam milyen jól néz ki. De mióta együtt vagyunk nem. De egyik nap azt mondta h ha mi esetleg szakítanánk az a másik lány biztos h előbb találna pasit, és olyat amilyet ő akar, nem úgy mint én. Nekem ez nagyon rosszul esik. Mondtam neki h ne mondjon ilyet meg minden...erre ő, h csak hülyül és csak engem szeret. Meg sokszor odamegy másokhoz, "ölelgeti" a lányokat.....
Mellesleg mondjuk mind2en kicsit ducibbak vagyunk, bár én nem annyira.(én 60kg)
15 évesen ezen ne csodálkozz.
Anno az akkori pasimnak is ilyen sületlen poénjai voltak, de aztán esetlegesen kinőtte őket ( fogalmam sincs, mivel nem tartom vele a kapcsolatot már ).
A kamasz fiúkban tombolnak a hormonok, a viselkedésük sokszor megtévesztő, félreérthető és éretlen lehet. Nem kell komolyan venni őket ilyen szempontból ;-).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!