Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nézek szerető után?
Úgy értettem, hogy leülni egymással beszélni és ha megértő a férjed és érzelmileg is valamennyire lehet rá hatni.
Aláírom azonban azt, hogy a szerelem érzése, az érzékiség egy házasságban enyhül, soha nem fog a lángoló tűz és a rózsaszín köd fennmaradni, pláne nem 20-30 év együttlét után. A szeretet és kölcsönös odafigyelés veszi át a helyét.
Amennyiben úgy érzed, hogy nem figyel oda rád a férjed, nem szeret, akkor mindenképpen üljetek le beszélni. Egy másik lehetőség a párterápia, de én személyes tapasztalatból feleslegesnek és hülyeségnek tartom. Azonban ha úgy gondoljátok, hogy ez segíthet ebben a részedről érzelmi válságként érzett helyzettel kapcsolatban, akkor menjetek el. Ezt csak ti ketten tudjátok megoldani.
"Egyáltalán nem egyszerű elválni!"
Annak valóban nem, aki nem mer határozottan és őszintén szembenézni a helyzetével.Ehelyett a félrekefélésen gondolkozik..
"nem temettem el a kérdezőt, ő írta ezt magáról. Egyébként én egy huszassal nehezebb vagyok mégis heti többször szexelünk. Szóval nem azon múlik, hogy milyen kényszeresen küzd valaki az öregedés ellen."
Nem ártana végigolvasni a válaszokat, mielött kötözködsz.
Valaki írta, hogy a kérdezö három gyerek után valószínüleg nem néz ki nönek - és ezért nem foglalkozik vele a férj.
Erre válaszolta, hogy teljesen normál alkatú/súlyú - és NEM kényszeresen közd az öregedés ellen, hanem ad magára annyit, ami alapdolog lenne.
Nagyanyám is 170cm magas és 60kg:)
Na meg 76-éves...
Sose volt az a nagy szépség vagy csinosság de elmondása szerint mindig megtudta "lovagolni" -'halvérű nagyapám.
A férjed te sem szereted már!
De ha válnál nem lenne ház meg autó kozmetika stb....:D
Kedves utolsó!
A ház közös tulajdon, nem vagyok arra rászorulva, hogy eltartson a férjem. Soha nem is voltam. Van rendes munkám, jól keresek. Nem vagyok bányarém sem. Sokan nem gondolják, hogy ennyi idős vagyok, ha meghallják, hogy 3 gyerekem van, akkor meg főleg!
Undorító!
Némelyeknek nics tükre otthon?-Ha már emberséged nincs.
44-évesen ha csak nem sztár vagy ugyan ,hogy nézel ki.?
Van feszes hasad?
Tök jó melled ami nem lóg?
Tökéletes ránctalan bőr?
Stb....
A lényeg,hogy valaki megdugjon!
Ez milyen szánalmas....
De el ne válj mert akkor a fikázott uradé lesz a több vagyon!
Tudom fáj az őszinte szó!
Ott a piros nyomjad! -Legalább ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!