Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem elhanyagol es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhanyagol es nem torodik velem . Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 5 eve vagyunk egyutt (en 25,o 26 eves) ,van egy masfel eves kisfiunk akit imadunk. Az a problema hogy az utobbi idobe el laposodott a kapcsolat ,hanyagol nagyon. En persze leultem mar vele nem egyszer ezt megbeszelni de semmi azt mondja szeret de akkor miert hanyagol. Sokat is veszekedtunk az elmult idobe . Altalaba mindig en vagyok a hibas,csak neki lehet igaza. Nagyon hianyzik a szenvedely es hogy ujra nonek erezhessem magam de o mellette ez nem megy en akarom probalkozom csabitgatom stb de csak olyan mint egy tulok. 1 hete megismerkedtem egy ferfival aki nagyon megtetszett es nagyon vagyok utanna,o is utannam. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom megcsalni azt szeretnem legutoljara de mar ugy erzem nem birom tovabb. Volt mar valaki ilyen helyzetbe? Ne csaljam meg? Termeszetesen nem tudna meg soha. De akkor mi legyen mar nem egyszer mondtam neki hogy ez igy nem lesz jo probaljunk ki uj dolgokat amivel feldobjuk a kapcsolatot.
2017. nov. 12. 13:43
1 2 3 4 5 6
 51/53 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Itt senki nem tudja megmondani neked a tutit, mert csak a te oldaladról ismerjük a helyzetet, ami nem könnyű, viszont túlbonyolítani sem kell:

1. megütött;

2. nem szereted;

Az 1. és 2. következménye, hogy elhagyod.

Ne csald meg - és ne azért, mert az itt egy-két hihetetlenül tapasztalt, "nálam-vannak-az-igazság-kulcsai-mert-nem-megyek-a-többséggel" típusú kommentelő által "erkölcscsősznek" nevezett többség azt mondja, hanem azért ne, mert ha kiderül (és legtöbbször kiderül), félő, hogy még egyszer megver, de most alaposabban.

Még egyszer, inkább próbáld meg lezárni a kapcsolatot, ha már tényleg nem szereted és a férjed sem akar változtatni.

32/F

2017. nov. 13. 16:54
 52/53 anonim ***** válasza:
34-es: mi a frászt lehetne csinálni mikor a kérdés nem érthető és őszintén szólva a kérdezőt sem lehet túl komolyan venni. Valóban súlyos lehet a probléma, de ez nem jön át. A reakciók sem értelmezhetőek.
2017. nov. 13. 17:47
 53/53 anonim ***** válasza:

#51-es válaszoló összeszedte a lényeget.

+

Nem éri megkockáztatni a megcsalást. Beszélj vele utoljára, ha nulla a reakció, akkor add be a válási papírokat, ha szükséges kérj rokonoktól segítséget, akár a költözésben, akár lakhatásban, bármiben.

2017. nov. 14. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!