Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem elhanyagol es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhanyagol es nem torodik velem . Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 5 eve vagyunk egyutt (en 25,o 26 eves) ,van egy masfel eves kisfiunk akit imadunk. Az a problema hogy az utobbi idobe el laposodott a kapcsolat ,hanyagol nagyon. En persze leultem mar vele nem egyszer ezt megbeszelni de semmi azt mondja szeret de akkor miert hanyagol. Sokat is veszekedtunk az elmult idobe . Altalaba mindig en vagyok a hibas,csak neki lehet igaza. Nagyon hianyzik a szenvedely es hogy ujra nonek erezhessem magam de o mellette ez nem megy en akarom probalkozom csabitgatom stb de csak olyan mint egy tulok. 1 hete megismerkedtem egy ferfival aki nagyon megtetszett es nagyon vagyok utanna,o is utannam. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom megcsalni azt szeretnem legutoljara de mar ugy erzem nem birom tovabb. Volt mar valaki ilyen helyzetbe? Ne csaljam meg? Termeszetesen nem tudna meg soha. De akkor mi legyen mar nem egyszer mondtam neki hogy ez igy nem lesz jo probaljunk ki uj dolgokat amivel feldobjuk a kapcsolatot.
2017. nov. 12. 13:43
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
7%

Kérdező ne itt kérj segítséget vagy jótanácsot, látod milyen stílust képvisel a nagyhangú "többség".

Fakadhat a tapasztalatlanságukból, rosszindulatból és hogy végre valakit a földbetaposhatnak.

2017. nov. 12. 14:45
 32/53 A kérdező kommentje:

33/33

Teljesen igazad van. Egy normális választ sem kaptam.

2017. nov. 12. 14:47
 33/53 anonim ***** válasza:

Innen úgy tűnik hogy a férjed a hibás, neked meg persze hogy szükségleteit vannak, mint minden embernek. Az meg hogy rossz párt választottál...senki se tudhatta hogy ő majd ilyen változáson fog átmenni.

Azt kellene kideríteni hogy mi az az ok, ami miatt most ő így viselkedik.

Először azt gondoltam hogy a férjed úgy gondolja hogy már semmit se kell érted tenni, akkor is vele maradsz. De egy egészséges férfinek is igénye a szex.

Általában egy terhesség után a nők kívánnak kevesebb szexet. Úgy gondolom hogy a férjednél valami komoly dolog történhetett hogy ezt váltotta ki belőle. Ennek járj utána. Próbálj meg mindent és utána tedd meg amit akarsz...de addig is ne a legkönnyebb utat válaszd, ne légy olyan mint a legtöbb ember. Értem hogy ez most rossz és szenvedsz. De ez az ember a férjed és a gyereked apja..

2017. nov. 12. 14:49
 34/53 anonim ***** válasza:
14%
Miért fröcsög itt mindenki a rosszindulattól. A kerdező csak feltett egy kérdést, amire normális válaszokat szeretett volna kapni. Ebben a rovatban miért csak szentfazék emberek válaszolnak. Akik soha nem csalnának még a gondolatot is irtózatos bűnnek tekintik. Mit keresnek Ők itt. Mindig ugyanazok a válaszok. "gerinc meg, hogy leordítják a fejed. Ez lenne a gyakorin a legérdekesebb rovat, a sok erénycsősztől viszont már egyhangú. Csőszök egyáltalán ,hogy tudtok itt lenni és ezeket az iszonyatos kérdéseket olvasni, hiszen nektek ez maga a fertő! Kérdező, én azt mondom- mivel tényleg nagyon fiatal vagy- ismerkedjél, aztán ha úgy látod érdemes kilépni a házasságodból tedd meg!
2017. nov. 12. 14:56
 35/53 Kovács István09 ***** válasza:
Csak azért tetszik a másik férfi, mert nőnek akarod érezni magad. Ha megteszed, akkor jobb lesz kicsit, de a házasságod nem mented meg. A férjeddel beszélj erről újra meg újra és mond el neki, hogy ha így marad elválsz. Ha ezután se normalizálódik, mehet amerre lát.
2017. nov. 12. 14:59
 36/53 anonim ***** válasza:
46%

Jó kis ribi vagy kérdező.

Igazi mintaanya.

2017. nov. 12. 15:02
 37/53 anonim ***** válasza:
87%

# 34

Értem...szerinted az a normális válasz mindenkitől, ami helyesli a hüleségedet és ami a könnyebb út is persze a kielégülésedhez.

Igazából semmit sem akarsz tenni a kapcsolatodért, valld be nyugodtan magadnak is, mert erről szól ez az egész sajnáljunk eszmecsere meg a félrelépés megerősítéséről.

Tedd meg az összes ismerősöddel és szomszédoddal, ha már ez a szokás nálatok...nehogy kilógj a sorból.

2017. nov. 12. 15:04
 38/53 anonim ***** válasza:
43%

Minő érdekes, ha egy pasi félrelép, az első reakció itt, hogy a kedves partnere nem adtam meg, amire vágyik, ergo az ő hibája.

Ha egy nő, akkor rögtön olcsó ribi.

2017. nov. 12. 15:21
 39/53 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem mindent megtettem. 5 éve már eleget tűrtem és kibirtam miatta,ugyanis az anyósom is terrorizált míg el nem költöztünk tőle jó messzire. Mindent elnéztem neki,bizony ő is irkált meg ismerkedett lányokkal és megfordult a fejében a megcsalás. Szóval én csak tűrtem addig míg meg nem ütött. Akkor haza is költöztem a szüleimhez. Visszakönyörögte magát aztmondta megváltozik. 1 hétig jó volt velem, utánna megint kutyául bánt velem. Nem fog elhagyni mert tudja hogy még egy ilyen hülyét mint én nem talál. És ő megalázhat az rendben van ugye? Soha eszembe nemjutott hogy megcsaljam mindig tiszta szivből szerettem,sőt szerelmes voltam-idáig. Már kezdek tisztán látni hogy ő csak rabszolgának néz. És a másik férfival még csak irogatunk nem történt semmi közöttünk,csak jó vele irkálni.
2017. nov. 12. 15:25
 40/53 anonim ***** válasza:
16%
Hozzá illesz. Mégsem volt itt Pálfordulás. Paul meg Paulina. Míg éltek, legyetek együtt, kis retkes népek :D
2017. nov. 12. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!