Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhanyagol es nem torodik velem . Hogyan tovabb?
Kérdező ne itt kérj segítséget vagy jótanácsot, látod milyen stílust képvisel a nagyhangú "többség".
Fakadhat a tapasztalatlanságukból, rosszindulatból és hogy végre valakit a földbetaposhatnak.
33/33
Teljesen igazad van. Egy normális választ sem kaptam.
Innen úgy tűnik hogy a férjed a hibás, neked meg persze hogy szükségleteit vannak, mint minden embernek. Az meg hogy rossz párt választottál...senki se tudhatta hogy ő majd ilyen változáson fog átmenni.
Azt kellene kideríteni hogy mi az az ok, ami miatt most ő így viselkedik.
Először azt gondoltam hogy a férjed úgy gondolja hogy már semmit se kell érted tenni, akkor is vele maradsz. De egy egészséges férfinek is igénye a szex.
Általában egy terhesség után a nők kívánnak kevesebb szexet. Úgy gondolom hogy a férjednél valami komoly dolog történhetett hogy ezt váltotta ki belőle. Ennek járj utána. Próbálj meg mindent és utána tedd meg amit akarsz...de addig is ne a legkönnyebb utat válaszd, ne légy olyan mint a legtöbb ember. Értem hogy ez most rossz és szenvedsz. De ez az ember a férjed és a gyereked apja..
Jó kis ribi vagy kérdező.
Igazi mintaanya.
# 34
Értem...szerinted az a normális válasz mindenkitől, ami helyesli a hüleségedet és ami a könnyebb út is persze a kielégülésedhez.
Igazából semmit sem akarsz tenni a kapcsolatodért, valld be nyugodtan magadnak is, mert erről szól ez az egész sajnáljunk eszmecsere meg a félrelépés megerősítéséről.
Tedd meg az összes ismerősöddel és szomszédoddal, ha már ez a szokás nálatok...nehogy kilógj a sorból.
Minő érdekes, ha egy pasi félrelép, az első reakció itt, hogy a kedves partnere nem adtam meg, amire vágyik, ergo az ő hibája.
Ha egy nő, akkor rögtön olcsó ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!