Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férjem elhanyagol es nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem elhanyagol es nem torodik velem . Hogyan tovabb?

Figyelt kérdés
A ferjemmel 5 eve vagyunk egyutt (en 25,o 26 eves) ,van egy masfel eves kisfiunk akit imadunk. Az a problema hogy az utobbi idobe el laposodott a kapcsolat ,hanyagol nagyon. En persze leultem mar vele nem egyszer ezt megbeszelni de semmi azt mondja szeret de akkor miert hanyagol. Sokat is veszekedtunk az elmult idobe . Altalaba mindig en vagyok a hibas,csak neki lehet igaza. Nagyon hianyzik a szenvedely es hogy ujra nonek erezhessem magam de o mellette ez nem megy en akarom probalkozom csabitgatom stb de csak olyan mint egy tulok. 1 hete megismerkedtem egy ferfival aki nagyon megtetszett es nagyon vagyok utanna,o is utannam. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom megcsalni azt szeretnem legutoljara de mar ugy erzem nem birom tovabb. Volt mar valaki ilyen helyzetbe? Ne csaljam meg? Termeszetesen nem tudna meg soha. De akkor mi legyen mar nem egyszer mondtam neki hogy ez igy nem lesz jo probaljunk ki uj dolgokat amivel feldobjuk a kapcsolatot.
2017. nov. 12. 13:43
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
70%
Tényleg nem bántásból...de mindig elgondolkodom, hogy egy 26 éves nő, aki ráadásul anya, és ilyen köpedelem módon tud írni, fogalmazni, és kifejezni önmagát, vajon mit adhat át a gyermekének?
2017. nov. 12. 13:44
 2/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te ezt már eldöntötted, meg fogod tenni. N
2017. nov. 12. 13:48
 3/53 A kérdező kommentje:
Te tökéletes vagy,kedves? Milyen alapon hordasz le? Húzz innen ha rendes választ nem tudsz adni.
2017. nov. 12. 13:49
 4/53 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem inkább olvass, ne csábítgass :D
2017. nov. 12. 13:49
 5/53 anonim ***** válasza:
42%

S még milyen kifinomult hölgy is.

Már ne haragudj, a magafajtádat valami falusi gettónegyedbe tudom elképzelni csak, akinek a kapa lóg ki a szájából, és a polgármesteri hivatal wifijét lopva próbál itt kérdezni, miközben a férjét egy másik nagyszerű lénnyel, Józsival a disznóólból csalná, a pecu mögött.

Kb.

2017. nov. 12. 13:51
 6/53 A kérdező kommentje:
Lehet,igen hogy rosszul fogalmaztam de teljesen össze vagyok zavarodva. De aki kicsit is érti annak eljut hogy mi a lényeg ami érdekel
2017. nov. 12. 13:52
 7/53 anonim ***** válasza:
16%
Nekem nagyon szimpi csaj vagy, bárcsak sokkal több ilyen lány lenne. Élvezni kell az életet, amíg lehet.
2017. nov. 12. 13:53
 8/53 anonim ***** válasza:
65%
Ne létesíts intim kapcsolatot a másik férfival, mert házas vagy! Ha úgy érzed, hogy a házasságotokat nem lehet megmenteni, válj el! De tényleg mindent megtettetek? Párterápián voltatok?
2017. nov. 12. 13:54
 9/53 A kérdező kommentje:
nem is ismeritek az egész sztorit de itélkezni meg lehordani ismeretlen embereket azt tudtok. igen utolsó próbáltam rávenni de csak kinevetett. Nem vesz komolyan.
2017. nov. 12. 13:57
 10/53 anonim ***** válasza:
85%
Undorító a stílusod Tetrajódakárki! És nem csak ennél a kérdésnél. Ha bajod van, ne másokon vezesd le! És állítólag ápolónőként dolgozol...
2017. nov. 12. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!