Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhanyagol, és már nagyon vágyom egy igazán vad szexre. Elhagyjam? Vagy félre kellene lépnem?
Figyelt kérdés
Pár hónapja nagyon elhanyagol a barátom, pedig nekem pont most lenne kedvem valami vadabb, extrémebb dologra. Viszont nem akarom megcsalni, de néha már tényleg ott tartok, hogy talán érdemes lenne, vagy pedig ott kellene hagynom őt és kalandot keresnem.
Amikor itt van nálam mindig csak leül a géphez vagy pihen. Ha próbálkozom nála azt mondja fáradt, fáj a feje. Mit kellene tennem? Hagyjam ott? Vagy egy laza félrelépés még beleférne?
19/L
2014. szept. 2. 16:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem szánalmas dolog félrelépni, és azt mondani belefér.
2/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy mi a helyzet, ha utána is fáj a feje akkor hagyd ott a pcsába.
3/9 anonim válasza:
Megcsalás helyett már inkább hagyd ott.
4/9 anonim válasza:
Inkább írj nekem! :) Ugyanebben a cipőben járok... 29F
5/9 anonim válasza:
Azok is szánalmas gyökerek akik lepontozzák az elsőt. -.-"
6/9 anonim válasza:
Vagy egy laza félrelépés még beleférne?
Kizárólag LAZA.
7/9 anonim válasza:
Nem. Beszéld meg vele. Ha nem változik hagyd ott.
8/9 anonim válasza:
Szakíts, és keress olyat, aki jó az ágyban. Mi ezen olyan bonyolult? 19 éves vagy... Nekem is volt pasim, aki elkezdett kifogásokat gyártani, és soha nem akart szexelni. Nagyon gyorsan repült. 19 évesen biztos nem pazarolnám az időmet ilyenre, főleg, mivel én is szeretem a szexet. A megcsalást viszont undorítónak tartom, én magam soha nem tenném meg, semmi értelmét nem látom. Ha valaki képes megcsalni a másikat, az nem szereti. Ha nem szereti, kár együtt lenni, szakítani kell, és egyből nem lesz megcsalás. Baromi egyszerű képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!