Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 honap utan a baratom elhanyagol. Ha ott vagyok inkabb netezik, nem erdeklodik, nem beszelget, mintha mar termeszetes lenne neki h en ugyis vele vagyok mar. Mit tegyek?
En is ha mondom neki , h tegye el a gepet, akkor elteszik aztan eloveszi ujra par perc mulva.
Pl. Vacsorazunk, es vegig a kezeben a telefon, es Facebookozik.
Ez szerintem bunkosag ...
Nemtudom mar, hogy mondjam neki !
Az elejen nem csinalta ezt :(
Es meg azt sem lehet mondani h sokat talalkozunk, mert csak hetvegen , de olyan is van, h nem minden hetvegen.
Hu, nagyon koszi, hogy ezt igy leirtad!!!
Sokat segitett ( ezert jo ez az oldal ! )
Meg fogom neki ezt en is mondani.
Most is a hetvege ugy telet, hogy en takaritottam a hazat (!) , vasaltam az ingeit, o meg a gepnel volt.
Utana megbeszeltuk, hogy elmegyunk az erdobe setalni. En elkeszultem, vartam, o meg kint a teraszon a telefonjan netezett, es nem jott, hiaba mondtam h mar 15 perce varok ra !
Nem lehet vele 3 mondatot sem beszelni, mert egybol kapja elo a telefont, vagy ul le a gephez.
Es csak hetvegen tudunk mi is talalkozni.
Mellesleg informatikus, igy egesz heten egesz nap a gepnel ul, tehat meg azt sem lehet mondani h hetkoznap nem er ra ilyenekre !
Koszi megegyszer, el is olvasom megegyszer mit irtal !
Igen, en is erre gondoltam, hogy ennyire unalmas lennek, hogy 3 mondatnal tobbet nem beszel velem?
Meg ha beszelunk is nemtudom mennyire figyel.
Pl. A 4 honap alatt minden heten megkerdezi, hogy hany testverem is van?
Olyan jol indult, sok mindenhol voltunk, aztan en beteg lettem ( mutottek) ez miatt nem tudtunk menni sehova, es azota meg ilyen. Pedig mar jol vagyok.
Ezt en is akkora bunkosagnak tartom, ezt a telefonozast.
En ilyet nem csinalnek :(
Erot veszek magamon, es megmondom neki ezt a jovo hetvegen!
Szerinted, hogy mondjam?
Mert tenyleg pl mondta az egyik hetvegen h dolgoznia kell par orat a gepen, mondom persze, addig elfoglalom magam. De amikor minden egyes percben a kezeben van a telefon, az mar idegesito, es tiszteletlenseg :(
Es nekem nem hianyzik ez.
Hatha meg sikerul ezen valtoztatni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!