Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az természetes ha a lányal egyszer járok egy szernem és megint járok vele? (többi lent)
Ösze jőttem egy olyan lányal akit utálok ugy értem
Utáltam a lányt mert nem hagyot békén sose. sokat beszèlt.
Rajtam logot mindig. meg mondta nekem,hogy szeret engem de én azt mondtam,hogy én nem szeretem és ő meg mondta,hogy mért nem szeretem elmondtam neki aszt mondta ő ha eröl amit fel soroltam (fent) ha le szokik rola akkor talán még azota el telt fèl év be jöt nekem mostmàr igy tetszik nekem,eli is mondtam neki és ő örült neki. Eltelt megin fél év szakitani akkart velem, kérdeztem hogy miért?.aszt mondta,hogy hanyagolom de nem tehetek róla,hogy dolgozok (anyám nak dolgozok,hogy kapjak pénzt mert közeledik a születes napja a baratnömnek azaz neki) (heti 10k ft) nem sokat kapok de ezzis jo nekem 13 éves vagyok es a barátnőm 12 na mindegy szakitotunk 1hónap után megint járni akkart velem megint ösze jötünk most tegnap és nem tudom,hogy ez igy normális kapcsolat
Felnőtteknél ez nem normális.
Ti gyerekek vagytok, szóval nálatok még normális, hogy egyikőtök sem veszi komolyan magát... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!