Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhanyagol es nem torodik velem . Hogyan tovabb?
Én? Alapból jó emberrel jövök össze, mert ekkora pálfordulás a világon nincs.
Nem másokat hibáztatnék, és habzó szájjal idegenektől várnám az igenlést, hogy igen drágám, menjél, kúrjál félre anya létedre.
Én ha gondom van, igen is meg tudom oldani-megbeszélni! Mert alapból olyan a partnerem. Ha nem olyan, akkor elválnak útjaink. Csendben, békességben.
Nem maradnék gyerekkel sem senki nyakán, mert rendes diplomás szakmám van, eltartom én magam, és vannak tartalékaim.
Aztán a gyerekemnek adnék meg mindent, ami tőlem telik. Tartanék egy partnert arra-mert igényei mindenkinek vannak, de legalább nem titokban, sunyi mód. És büszkén halhatnék meg vénen, mert nem tartozom ahhoz a nagy szros átlaghoz, mint te.
Vagy lenne egy másik partnerem, de jobban választanék.
Ennyi, röviden. de ehhez is ész kellene, ami neked nincs. Se sok minden másod...
# 19
Nőként, azt komolyan gondolod, hogy pár kiló miatt kerülne a párod pláne, ha most mondhatni ugyanolyan vagy:DDDD
# 23
Ha valóban szereted párod, akkor elemeket veszel a "döngetődbe" s nem csalod meg.Továbbá megpróbálsz nő lenni, hogy kívánjon.
Persze, lehetsz libanc is, ahogyan tervezed és a jóképű fütykös után a két szék közé esel gyerekkel együtt...egészseggedre:D
A gyerekkel tolsz ki, ha kiderul. Elvatl szulok lanya vagyok, agyba-fobe csaltak egymast. Kicsikent minden honapban mas embereknel toltottem a hetvegen valamelyik szulommel, en meg csak pislogtam, hogy kik ezek, te?
Mostanra anyammal, es apammal is megromlott a kapcsolatom.
2x gondolt at mit akarsz tenni.
Nem er egy 5 perces dugas ennyit.
És te boldog vagy így? Hogy sárba dobod a büszkeséged?
Jó lesz így, hogy az anyjára sem nézhet fel egyszem gyermeked? Hogy erkölcsi szinten egy kolumbiai drogos qvával érnél fel?
Ahelyett hogy a gyermekednek jó példa lennél, meg mondjuk..a halálos ágyadon elmondhatod, hogy igen Katikám, te becsülettel éltél!
Vagy..jaa, hogy nem dolgozol, nincs szakmád, és nem tudnád eltartani a gyereket, ezért nem pattansz? Vágom.
Cáfolj rá tényleg, ne legyen igazam!
Akkor te se legyen szentfazek, hanem allj a parod ele, mondd meg neki, hogy igenyer van szexre, amit nem kapsz itthon, ezert mashol keresed.
Ne csak anonimba legyen nagy a szad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!