Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elhanyagol?
A barátommal távkapcsolatban vagyok, de lehet hogy már nem sok ideig. Korábban voltak problémáink (főleg az én hibámból), de megoldottuk őket. Pár hónapja kezdett el dolgozni, és elég stresszes az egész, a várost sem szereti, ahol van, tehát nem egy jó helyzet - én is ott keresek munkát éppen, hogy legalább együtt lakhassunk.
Egy éve egész nyáron gyakornok volt, de akkor sokszor akart Skype-olni, felhívni, stb. Most viszont leginkább én kérem, hogy beszéljünk, meg úgy érzem, hogy annyira nem érdekli, hogy mit csinálok. Beszéltem vele erről, és azt mondta hogy csak nagyon sok a stressz és utálja az egész szituációt. Az is mondta hogy nagyon örülne, ha együtt lakhatnánk és hogy ne aggódjak amiatt, hogy esetleg valaki más jobban érdekli. Igazából megértem a helyzetét, de azért mégis rosszul esik egy kicsit mert nem tudom, mit érez. Most már nem is tudom, hogy inkább várjak-e addig, hogy ő akarjon telefonálni, mert különben félek hogy zavarom vagy hogy túl fáradt és nem akar beszélni. Nem is akarok rátelepedni, de azt sem szeretném, hogy elveszítsem ezt a kapcsolatot.
Esetleg van valakinek tapasztalata vagy tanácsa egy ilyen helyzettel kapcsolatban? Köszönöm!
22/L vagyok, ő 22/F.
Türelmesen vársz. Gondolom nem dolgozol, szóval nem tudhatod hogy milyen helyzetben van a srác. A sok stressz, a hülyeség, akár mint a depresszió, elveszi mindentől az ember életkedvét is.
Várnod kell, vagy kérd meg hogy váltson valahogy munkahelyet. De rá hagyni se szabadna, mert elfog hűlni a kapcsolat csak. Így nem költöznék még vele össze, mert lehet 1-2 hónap és költözhetnél vissza.
Mikor elkezdtem dolgozni, az első pár hónapban csak aludni volt energiám.
Gyakorlatilag minden este olyan volt a fejem, mint a mosott sz@r, annyi mindent kellett megtanulni, felvenni a tempót, a gyakornokság kb hawaii volt ahhoz képest, ahogy a tanulás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!