Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért van az hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a párom mostanában elhanyagol? Van értelme folyatni vagy hallgassak az eszemre és keresek mást. ( TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés

Régebben mindig hívott telefonon még ha dolgozott is akkor is néha felhívott hogy miujság, meg hasonlók de mostanába ha esetleg napközbe rácsörgetek hogy mi ujság mindig rám kiabál hogy mondjam gyorsan mert nem ér rá. Akkor régebben az ágyban is jobb volt a kapcsolatunk sokat voltunk együtt mostanába nem. 20 éves vagyok vágyom rá hogy ha nem is mindennap de azért ha együtt alszunk legyen valami , ő nem az a típus aki féltékeny de azért minden lány szereti néha azt érezni hogy a párja fél hogy elveszíti a barátnőjét , nem tudom mit tegyek hogy jobban figyeljem rám vagy vissza térjen az ami az elején volt , lehet megcsal és az miatt van ez ?? vagy miért lehet azt nem lehet mondani hogy folyton hívogatom vagy keresem mert nem szoktam csak azért ha du.3ig nem hív akkor azért rá szoktam csörögni. Nem mondom azt hogy mindig így bánik velem mert néha tényleg nagyon aranyos kedves még ha nem is történik köztünk semmi intim dolog akkor is. de egyszerűen azt nem értem hogy néha miért változik belőle sárkány és viselkedik ugy velem mint egy kutyával??? miért lehet ez??

Gondolhatok arra hogy szeretője van ??

Az ágyban ha együtt vagyunk jó minden szóval azzal nincs baj de akkor is néha nagyon fura a viselkedése és nem tudom felfogni hogy miért.

2014. ápr. 25. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

mióta vagytok együtt és ő hány éves?

nem feltétlen csal, és nem is biztos, h neki ez durva váltás - lehet csak annyi ideje vagytok együtt, h elkényelmesedett

párommal 8 hónapja leszünk együtt utóbbi hónapban én is hasonlót tapasztalok :D de ugyanakkor nem csal (ebben tényleg biztos vagyok) és nagyon szeret... nem is értem mi ütött belé :D de nagyon mások vagyunk ő pl nem nagyon szeret beszélni inkább a tettek embere, de persze ez a kapcsolatunk első 4-5 hónapjára egyáltalán nem volt igaz (kb egész nap beszélgettünk, amit bevallom, utólag másképp tettem volna) és most kezdem érzékelni, h nem hazudott magáról :D tényleg olyan, amilyennek mondta magát még ismerkedéskor, csak a felfokozott érzelmektől nem volt feltűnő :P de szeretem mindenhogyan :) ezt azért is hoztam fel, hátha ilyen is szóba jöhet nálatok :) sok oka lehet annak, ha változik egy kapcsolat 1) idő 2) mélyülés-elhidegülés de sztem ez a kategória az is ha lecseng az első pár hónap, fél év, v 1 év, és már nem folyik szét a két ember és olvad egy nagy pocsolyába :D de még ott lángol a szerelem és nem arról van szó, h ki is élték magukat ennyivel :) 3) harmadik fél 4) célok, tervek - vagy azok ütközése 5) körülmények változása stb stb

Igazából meg egy a biztos: ha beszélsz vele erről, perse finoman.

2014. ápr. 25. 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:
1év 2 hónapja vagyunk együtt sokat probáltam vele beszélni erről de mindig azt mondja beképzelem hogy van valakije de nincs senkije :/ privibe leírom miből gondolom hogy van valakije.
2014. ápr. 25. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

a fenti vagyok

értemm... jól van, írj nyugodtan :)

2014. ápr. 25. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!