Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
2,5 éve vagyok együtt a barátommal. ő idősebb mint én és velem tervezi az életét. azonban a tavalyi nyaralásunkon megismerkedtem egy férfival akibe első látásra szerelmes lettem. azóta egyre jobban elidegenedtem a barátomtól,már nem vagyok belé szerelmes, nem kívánom, nem esik jól vele lenni, nem hiányzik, nem gondolok rá. egyedül csak arra a férfira tudok gondolni. azonban vele sosem lehetnék együtt mert házas és ugye nem egy országban élünk, tehát max nyaranta szeretők lehetünk. tudm,hogy ez csak egy nyári románc és hogy a mostani párom 10000x jobban megbecsül engem és jobbat nem is érdemelhetnék nála de én szerelmes vagyok a másikba......
már próbáltam szakítani a barátommal de elkezdett tiszta szívéből sírni,hogy neki én vagyok élete szerelme és nem akar elveszíteni és akkr megsajnáltam és azóta is vele vagyok. de nem szeretem. állandóan kitalálok valamit,hogy ne kelljen lefeküdnöm vele. most nyáron megint megyünk ugyan oda nyaralni. ha jön a barátom is akkor max megcsalni tudom azzal a pasival. visznt ha szakítok akkor már nincs akadálya. de nem tudok szakítani vele mert érzelmileg zsarol...
az eszem azt mondja,hgy felejtsem el azt a férfit és becsüljem meg a mostani párom, visznt a szívem.......
mit tegyek? kérlek adjatok tanácsot!
köszönöm!
20
Nem gáz.
fogj 1 ásót ebből értetődően ásol vele 1 lyukat de jó mélyet és beleugrasz.
én nem akarok összejönni ezzel a másikkal...
írtam is,hogy nem is lehetne mert házas és nem ebben az országban él!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!