Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívemre hallgassak vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit nyár vége óta ismerek. Sokat csókolóztunk meg ilyenek. Nem jártunk, de ő azt hitte. És azóta sokat veszekedtünk. Majd kibékültünk. Amikor azt mondta, hogy szeret megkérdeztem tőle hogy részeg, vagy szívott vmit. De egy ideje elkezdtem iránta érezni valamit. Állandóan csak rá gondolok. De azok után amit csinàltam vele ő is ugyan azt csinálja. Nem tudom h mit akar tőlem. Dr közben összejöttem egy másik sràccal. Probálom őt elfeljteni. De nem megy. Szerintetek maradjak a sráccal vagy szakítsak vele és mondjam el a másik srácnak ,hogy mit is érzek valójában iránta.
2013. dec. 1. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Alapítsatok egy kommunát.
2013. dec. 1. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt próbáld el eldönteni magadban hogy melyikhez ragaszkodsz jobban, kivel vagy el jobban, ki az aki iránt jobban vonzódsz. Szerintem célszerű ha a szívedre hallgatsz de ugyanakkor az eszedre is hallgass. Nehéz dolog ez tudom de jó döntést kell hoznod ha tudod hogy mit akarsz mik az igényeid mert így könnyen lehet az hogy megbántod valamelyiket.
2013. dec. 1. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az ész a nyerő, de a te esetedben nem biztos! :D
2013. dec. 1. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha a szívemre hallgatnék akkor szakítanék a mostani barátommal. Pedig vele nagyon jól elvagyok. De mikor ránézek semmit sem érzek (3hete vagyunk együtt).
2013. dec. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!