Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Az eszemre vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az eszemre vagy a szivemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Van egy srác akinek tetszem és járni akar velem, ő elég jól áll anyagilag.

Van egy másik pasi aki szegény és börtönben is ült, nekem viszont ő tetszik. Mit tegyek a pénzt válasszam vagy a szegénységet?

24/L

2013. jún. 28. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

a börtönös pasit válaszd!

nem érdemli meg a másik srác, hogy átverd!

2013. jún. 28. 09:47
 2/17 anonim ***** válasza:
Én így egyiket se választanám. Bár nem tudom miért ült börtönben. A másikat meg azért nem,mert csak a pénzéért senkivel nem járnék.
2013. jún. 28. 09:49
 3/17 A kérdező kommentje:

Ha a gazdagot választom akit nem szeretek akkor meglesz mindenem.

Ha a szegényt aki tetszik akkor szegény maradok örökre.

2013. jún. 28. 09:53
 4/17 anonim ***** válasza:
a szegényebbnél inkább a sitt miatt aggódnék. Mivel ebből adódóan nem becsületes és tisztességes ember. Vagy gondolom "belekeveredett" valamibe...
2013. jún. 28. 09:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
....egy harmadikat...
2013. jún. 28. 09:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a gazdagot választom akit nem szeretek akkor meglesz mindenem."

de egy hazugságban éled le az életed,mert el kell vele hitetned,hogy szereted. Hagyd mindkettőt és keress mást,ahogy előttem javasolták.

2013. jún. 28. 10:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Az élet nagy igazságtalansága, hogy mindig a nő választ. Ezt az igazságtalanságot azzal tudod ellensúlyozni, ha azt választod aki téged jobban szeret.
2013. jún. 28. 10:22
 8/17 anonim ***** válasza:
a másik miért ült börtönben? azért az sem mindegy
2013. jún. 28. 10:23
 9/17 anonim ***** válasza:

úristen. a magyarázat sem volt már piskóta, de a kérdező hozzászólásai.

pár éve még azt hittem volna hogy ez egy kamu kérdés. azóta rájöttem hogy nem, mert sajnos léteznek ilyen sötét emberek...

2013. jún. 28. 10:41
 10/17 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ha a szegényet választod szegény maradsz örökre,de boldog!A pénzesnél meglesz mindened,de boldogságod soha.Azért megkellene gondolni ezt a börtönben ülô pasit,egyáltalán nem mindegy,miért került börtönbe!
2013. jún. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!