Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Az eszemre vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az eszemre vagy a szivemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Van egy srác akinek tetszem és járni akar velem, ő elég jól áll anyagilag.

Van egy másik pasi aki szegény és börtönben is ült, nekem viszont ő tetszik. Mit tegyek a pénzt válasszam vagy a szegénységet?

24/L

2013. jún. 28. 09:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem válaszd a sittest, a gazdagabb nyílván nemérdemel meg ha egy börtönlakó iránt érzelmeket tudsz nyújtani...
2013. jún. 28. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez nem ennyire fekete vagy fehér. Ne a pénzügyi helyzetüket, hanem az embereket nézd! Akkor sem járnék börtönviselt emberrel, ha ő lenne az anyagilag jobban álló. Oka van, hogy odakerült. Egy átlag, normális, szorgalmas, erkölcsös ember nem kerül börtönbe. 10 000: 1-hez az esély, hogy ártatlanul ült. A másikról meg nem mondasz semmit, a pénztárcáján kívül. Én egyiket sem választanám. Keresnék olyat, akinek tisztelni tudom a személyiségét, és aki érzelmileg megfog. Aztán utána közösen eldöntjük, mire elég, ami a tárcánkban van, és igyekszünk előre haladni az életben. N29
2013. jún. 28. 11:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha csak a pénz a gond, a börtönlakó majd rabol neked.
2013. jún. 28. 11:11
 14/17 A kérdező kommentje:
12-es. Már megtaláltam azt aki érzelmileg megfog.
2013. jún. 28. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:

A gazdag mellett boldogtalan leszel és egy színjáték lesz az életed! Majd rájön hogy nem szereted ő elpereli a közös gyerekeitek ugyanugy az utcára kerülsz.

Nehéz az élet..Halgass a szivedre! Ha börtönbe volt és nem nagy dolog vagy félreértés miatt még vele is lehetsz gazdag ha nem is anyagilag de érzelmileg. Ketten pedig tudtok az anyagi jólétre is törekedni.

2013. jún. 28. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
de még mindig nem tudjuk miért sittelték le. ez annyira nem mellékes dolog.
2013. jún. 28. 12:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "nem nagy dolog, vagy félreértés" , ami miatt sitten lehet ülni? Mert szerintem a nem nagy dolgok nem vonzanak ilyen következményeket. A gazdaggal nem lennék a helyedben, mert virít, hogy nem érzel iránta semmi. A sittessel meg azért nem lennék, mert BŰNÖZŐ. Ennél meg magasabban van nálam a mérce emberileg. Bocs, két esélytelen kapcsolat között akarsz választani.
2013. jún. 28. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!