Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallgassak a szívemre? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallgassak a szívemre? Vagy maradjak vele?

Figyelt kérdés
megismertem egy fiut 2 honapja..ugy volt is koztunk valami:) de a vegen mar nem ugy ment minden ahogy akartuk. sokszor megbeszeltuk hogy jo most akkor vege.es ra ket napra mar olelgettuk egymast.de most ott tartunk hogy baratok vagyunk.en osszejottem egy fiuval aki 2 napja meg tetszett.de mostmar nem erzem hogy szerelmes lennek bele.de az elozo fiunal is ez volt:@@ es mar megint azt a fiut szeretem:( vagyis ugy erzem..de ez nagyon rossz..ezt a fiut nem szeretnem ott hagyni.de a masik fiu is szerelmes meg belem csak en hagytam ott.annyira szornyunek latom magam.es ha vissza mennek ahoz a fiuhoz mit szolna mindenki? mint egy rossz k.rv....mit tegyek???:(
2013. nov. 12. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Hány éves vagy, 12?

a szerelem nem ilyen...

2013. nov. 12. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
nőből vagy ez természetes... minden nőnek olyan nagy a szíve h elfér benne több férfi is :-)
2013. nov. 12. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!