Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, és ha csak fel merem hozni a témát, teljesen kiakad. Csak szerintem nem jogos a kiakadása?
Nálunk volt hasonló esett, monjuk nem csalt meg, csak írt egy lánynak egy olyan mondatott ami nagyon nem volt rendben és nagyon megbántott vele.
Én szerettem volna megérteni, hogy miert történt az egész, de mindig, amikor kérdeztem valamit a témáról, elöször még válaszolt, de ahogy jött a többi kérdés, azt mondta, hogy nem akar erről beszélni, mert tudja, hogy hibázott és rosszul érzi magát miatta. Ezen kívűl még az idegesített, hogy a legtöbb válasza nem emlékszem, vagy nem tudom volt.
Majdnem egy évbe telt mire szép lassan megválaszolta az összes kérdésemet.
Szóval szerintem próbáld meg nem elárasztani millió kérdéssel, egyszerre csak 1-2-t kérdezz és akkor lehet hogy válaszol. És próbálj meg türelemmel lenni. Tudom, hogy nem könnyű.
Én is ki voltam akadva, amikor arra fogta, hogy nem akar válaszolni, mert hogy rosszul esik neki...
Ezen kívül voltunk egy alkalommal egy pár terapeutánál, amit nagyon tudok ajánlani, mert egy óra alatt sok mindent helyre tett nálunk.
Ha valaki megcsalja a másikat, az nem a körülmények áldozata... Tudatos döntést hozott arról, hogy a problémás kapcsolatot meg akarja csalni.
A megcsalásra nincs mentség, nincs olyan h 3 ember meg nem tudom .. Ő DÖNTÖTT nem belesodródott valamibe.
Eleve nem tudom hogyan tudta meg a kérdező. A fszi meghúzott egy csajt és utána elhencegett a "barátnőjének" vele? Ja így tényleg sokkal könnyebb, levette magáról a félelmet h lebukhat, megmaradt az ingyen punci és még ki is akadhat ha a liba forszírozza a dolgot.
Szegény lány meg gyötrődjön, és érezze úgy h ő a hibás h megcsalták és legyen kuss a neve. A pasi szépen átrakta a terhet a lányra. Undorító....
Sajnos mind a két oldalt meg lehet érteni, téged is hogy neked erre szükség van a lezárás miatt, őt is hogy bűntudata van és nem akar folyton a bűntudatban gyötrödni.
Amugy együtt vagytok még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!