Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, és ha csak fel merem hozni a témát, teljesen kiakad. Csak szerintem nem jogos a kiakadása?
Lány vagyok. A bunkó es poénosnak egyáltalán nem mondható válaszokra senki sem kíváncsi. Az ilyen emberek nem is értem, mit keresnek itt.
A segítőkész, értelmes embereknek pedig köszönöm a válaszokat!
Teljesen kiakad? Jaj, a kis érzékeny lelkét... Akkor nem akadt ki, amikor félrekúrt?
Persze, hogy kényelmesebb lenne, ha nem beszélnétek erről, elásnátok a döglött kutyát, a szekrénybe rejtenétek a csontvázat, legközelebb pedig már nem is kéne beszámolnia arról, ha újból megcsalt.
Viszont ha nem tudjátok feldolgozni ezt a traumát, akkor jobb lenne, ha különmennétek.
Abba most én sem mennék bele, hogy helyes, vagy helytelen volt a megbocsájtás, ezt te tudod miért tetted, de nem is ez volt a kérdésed.
Abban egyetértek veled, hogy alaposan meg kell beszélni a történteket, hogy mi vezetett idáig, de ezt gondolom már megtettétek.
Az intim részletek meg ne érdekeljenek, mert csak magadat kínozod. Nem kell tudnod, hogy milyen volt a nő melle, hogyan szopott, vagy úgy általában mit csináltak.
Ezek teljesen felesleges kérdések és nem vezetnek sehova.
Ha megbocsájtottál, akkor húzz egy vonalat és kezdjetek új életet, aminek a legnehezebb része a megrendült bizalom helyreállítása lesz és évekbe telhet.
Minden nap cseszteted a megcsalással? Mert akkor megértem a srácot... Vagy bűntudata van és nem akar még nagyobbat (tehát személyes tragédiának, a selfje sérülésének éli meg) vagy kevésbé érez irántad (és szimplán unja/lesz**ja a témát)
Az a baj, hogy (és jöhetnek a lepontozások) a megcsalás sem egyedüli történet. Ahhoz legalább három ember kell. Kell ugye a harmadik fél (aki sokszor nem is tudja, hogy mibe megy bele), kell a megcsaló és kellesz te is.
Ebből most csak a te helyzeted az érdekes, mert oké, hogy együtt maradtatok de azon elgondolkodtál, hogy mi vezetett a megcsaláshoz? Minden egyensúlyra törekszik. Egy kapcsolat is. Ha nincs egyensúly akkor kompenzáció következik. Ez lehet veszekedés, lehet erőszak, lehet fenyegetőzés vagy épp megcsalás. Gondolom nagy fantázia nem kell hozzá hogy tudd, az extrovertált emberek hajlamosak lesznek egész életükben a megcsalásra mert a viszonyuk egy kapcsolathoz ilyen szellemiségű lesz. Nem feltétlen rossz választások amúgy, csak máshogy kell kezelni őket mint az introvertált embereket.
Amúgy az egész írás hiányos. Nincs kor írva, nincs az sem, hogy a megcsalás milyen megcsalás volt és hogyan történt (érzelmi megcsalás/szex/csak csók/flört/stb.. )
Azért kicsit részletesebben is kigejthetted volna a kérdésed. Milyen jellegű megcsalás volt, és milyen részletekre vagy kiváncsi?
Mert annyiból megértem, hogy minden nap nem akar erről a témáról beszélni, annak tényleg semmi értelme, mint ahogy annak sem, hogy arról kell mesélnie, milyen volt a másikkal, mikor hogy csinálták stb. Ilyen részleteket ne akarj tudni.
Ha már hajlandó vagy megbocsátani, azt kell megbeszélnetek, hogy mi vezetett ehhez a helyzethez, hol romlott meg a kapcsolatotok, hogy tudjátok rendbe hozni. Beszéljétek meg, és utána zárjátok le ezt a megcsalás témát, nyissatok új fejezetet. Egyikőtök ek sem jó, ha mindennap előkerül ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!