Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem gáz?
hát neki sem volt kötelező az összes csajt kipróbálni.
sosem lennék képes megütni egy nőt...bármit tegyen.
az ilyen nem férfi. meg is érdemli...főjjön csak a levében.
26/F
Én, egy részről megértem!
Másrészről, nem pártolom az erőszakot, nehogy valaki félreértse...
De, szerintem a srác, nagyon bízott a barátnőjében és ez nagy pofon lehetett neki is.
A csaj, meg megérdemelte, ha már a kedves édesapja nem nevelte meg kellőképpen.
Lehet lepontozni!
(Ja, egyébként, ezt nőként írtam!)
A kérdés nem arról szól inkább, hogy a srác azóta is szapulja a nőket a fosbookon?
Mert az szerintem gáz. Persze megértem, ha valaki szomorú, csalódott és kiábrándult egy megcsalás után, de attól még szánalmas ilyesmiket posztolni.
F
Szerintem, amint kiadta a dühét és újra meg fog tudni bízni egy nőben... Ez a nézőpontja is változni fog!
Addig meg nem kell követni őt facen, ha ez ennyire zavarja a szemeteket, ő, így dolgozza fel.
(Egyébként, szerintem, jobb, mintha inna, vagy drogozna, vagy folyamatosan nőket ütlegelne...)
1. A barátnő részéről gáz a megcsalás, de az erőszak még gázabb.
2. Posztolgatni a lelki bajaidról facebookon gyerekes és primitív dolog, primitív emberek csinálják.
3. A srác immáron tőbb okból is primitív: megütötte a barátnőjét, hülyeségeket posztolgat, nem tudja kezelni az indulatait és még általánosít is, csak mert 1 nő átverte.
Még ha meg is fordul ilyen a fejemben, nem aláznám magam ország-világ előtt.
31/f
"Lehet lepontozni!
(Ja, egyébként, ezt nőként írtam!)"
Ha nem írtad volna hozzá,hogy nő vagy,lepontoztak volna.
Kérdésre:
Megértem a nőgyűlöletét,sajnos.De ne fészre fölösleges kiposztolgatnia ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!