Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal. Hogy buktassam le?
Szerintem a párom(21/F) megcsal.
Az elmúlt egy hónapban nem teszi le a telefont, nem nyúlhatok hozzá, (csak az időt akartam megnézni), elfordítja, előttem nem lép be a facebookba. Rákérdeztem, hogy miért csinálja ezt és folyton terel.
Múltkor felvillant előttem a chat-ablak, és láttam, hogy az exe bugyikat küldött neki(francia állatfigurásat), mire közölte, hogy szólt az exének, ne tegye ezt többet.
Kértem, hogy mutassa meg a beszélgetést, de nem hajlandó.
Szerinte bizalmatlan vagyok és az én hibám.
Elég egyértelműek a jelek, de muszáj lenne megnéznem a facebookját. Nem hajlandó megmutatni. Hulla szerelmes vagyok, és tudom, hogy ha láthatnám, könnyebben ki tudnék ábrándulni. Néha már elülteti a bogarat a fülemben, hogy én vagyok tú bizalmatlan.
Az exe lehordott engem, és hulla szerelmes a páromba, aki mindig beszélget vele.
Nincs semmilyen mód, hogy elolvashassam?
Anno az exem ugyanezt csinálta, de ő megmutatta a beszélgetést, és lebuktatta saját magát, ugyanis ott flörtölt egy lánnyal, akire hónapokig gyanakodtam és mindig közölte hogy nem jelent neki semmit, aztán egyik haverom látta őket ölelkezni. Szóval exem így bukott le.
TUDOM, muszáj látnom. Úgy meg tudnék tőle undorodni egy életre.
Ez baromság.
Akkor se ábrándulnál ki, csak kell a kézzel fogható bizonyíték, mert így nem tudod kidobni.
Pedig elég egyértelmű, hogy mit titkol.
A helyedben megmondanám, hogy tényleg nem tudok bízni benne, így nincs értelme, és hagyjuk abba.
Ennyi.
Felesleges ez a gyerekes hiszti, semmi se lesz jobb, ha lebuktatod.
Köszönöm.
Onnan gondolom, hogy jobb lesz, hogy a exemnél utána megszűntek az érzéseim.
Nála is ezt várom.
Első válaszoló, ez megtörtént, de nem hajlandó megmutatni, mert véleménye szerint ez számára megalázó, hogy így nem bízom benne.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben voltál, ez valami undorító. Alapból is az, de így, hogy mellette alszol...és most hogy vagy?
Sajnos nekem nincs esélyem megnézni, mert le van kódolva, és hetente cseréli a kódot. Illetve, ha meglátom, rögtön megváltoztatja.
Igen, mert találkozni nem találkoztak, és az első exével is beszélgetett, aki sosem zavart, mert egy aranyos kedves lány volt.
Gondoltam eleinte, hogy itt is túlspilázom, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!