Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizamolvesztes? Csak szerintem vesztettem el jogosan?
Sziasztok! Ugy erzem 5 honapja tart a kapcsolatunk romlasa.. A noi megerzesem nem hagy nyugodni, hogy a kollega no miatt romlott meg a kapcsolatunk.
A parom mint kiderult vele beszeli meg a mi problemainkat.. A no meg ellenem hangolja ugy erzem.. Befolyasolja es magat fenyezi..
Engem nagyon bant, hogy a novel napi 12-13 orat dolgozik egyutt es egyutt jarnak haza es par honapja mar egyutt is jarnak be reggelente. Elmondasa szerint en eltulzom mar miert ne jarhatna vele dolgozni..
Tudom hogy a muszakjabab tobben dolgoznak igy mar azt is lehet csinalni hogy egyutt mennek szunetelni.. Es sajnos tudom mert mind2en egyszerre elerhetoek a facebook szerint munkakozben..regen mindig hivott ebedszuneteben most mar elmaradnak a hivasok.
Egyszer rajtakaptam, hogy levelezett a novel de kitorolte.. Elmondasa szerint mert tudja h en kiakadok ra es feltekeny vagyok.. Multkor meg nem egy telephelyen dolgoztak (csak 1 napot) es a parom azonnal chatelt vele szuneteben, meg kepeket kuldozgetett..
Ja es mar 2 hete nincs szexualis eletunk!! A nonek elviekben van parja...
Most szerintetek??
A két hét azért még nem túl durva, de azért légy résen. Őszintén szólva ezt a nagy barátságot az én gyomrom már nem venné be, de azt sem írom, hogy hagyd ott, mert azért ennyire nem egyértelmű a helyzet.
Amikor kiderült, hogy a kapcsolatotokat tárgyalja ki a nővel, hogyan reagáltál? Pontosan mit beszéltek meg?
Nekem ez így nem menne. Ültesd le és MINDENT mondj el neki, és "szorítsd sarokba" (ezzel a válasszal nem leszek túl népszerű :D). Én személy szerint kikövetelném, hogy adja oda ott és akkor a telefonját, ha nem találok semmit, kidobhat, nem érdekel, de én nem tudnék így élni, hogy folyamatosan attól kell rettegnem, hogy épp hogyan fikáz a "kolléganőnek".
Én ezt megalázásnak érezném, és ez nem árulkodik túl sok jóról (vagy az épelméjűségemet vagy a párkapcsolatot tekintve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!