Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mekkorát vesztette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkorát vesztettem, hogy így állok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és hát a klasszik story: szűz vagyok, egy barátnőm volt egész eddig, pedig több lánynál is próbálkoztam, de mindig volt nálam jobb, aki elhappolta előlem.

Mindig a jövőre kellett nekem figyelni, tanulni gimiben és most egyetem. Sosem tudtam lazán élni, és lazítani. És most jöttem rá, hogy a szép, fiatalkori élmények teljesen hiányoznak. A 16-18 év közötti élmények(barátnő és ebből adód dolgok szempontjából) teljesen hiányoznak. Úgy gondolom, hogy ez azért van, mert belebetegedtem, hogy tanuljak, mert nekem azt mondták, hogy ha tanulok, akkor jó, de minimum jobb életem lehet. Valóban? Én pont ellenkezően érzem ezt most.

Rettentően bántja a lelkemet minden nap ez a dolog, hogy már nem tudom visszacsinálni és bepótolni, pedig olyan jó volna, és már rettentően bánom, hogy mindig a tanulással és karrierépítéssel voltam elfoglalva, ahelyett hogy éltem volna.

Jól érzem, hogy nagyon sok dologról maradtam le?(most csak a barátnő, párkapcsolatok, szex területére gondolok)

2016. jún. 3. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ne búsulj papi!

22 vagy, az gatya, rengeteg időd van még. nem tudom mit tanulsz, most épp mennyire kell nyomni, de épp itt a nyár. el kell menni a haverokkal mulatni, szarni mindenre és mindenkire, jól bepiázni, a többi majd alakul. az elején erőltetettnek fogod érezni, de ez jó dolog, úgyhogy hamar bele fogsz szokni.

tanulj meg lazítani. ez igenis jár neked, mert ha sokat tökölsz, akkor tényleg baszhatod az egészet majd jó meló ide, vagy oda (már, ha lesz, mert garancia az semmire nincs.)

csak lazán, hajrá!

2016. jún. 3. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy pszichológus sokat tudna neked segíteni, és ezt a legjobb indulattal mondom. Néhány hét alatt változtatni tudnál az életeden, ha valaki a megfelelő kérdéseket tenné fel neked. A 18 éves önmagad már nem kaphatod vissza, de ha most siránkozással és a múlt siratásával töltöd a következő tíz éved is, akkor valóban nem lesz változás, csak egyre több sírni való és kihagyott dolog! N32
2016. jún. 3. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy hiába is megyek el bárhová szórakozni vagy barátokkal, egyszerűen nem vagy a lányok körében népszerű, sosem figyelnek fel rám. Sosem éreztem azt, hogy na... valaki érdeklődik felőlem. Mindig csak én erőlködtem, de a viszonzás sose volt meg. Pedig nem 1-2 lánynál próbálkoztam és nem voltak merően ellentéteim, hasonló érdeklődésűek voltak többségben.

Tehát hiába vagyok okos, becsületes és normális, ez kevés.

Valahogy a külsőm túl szürke, nem fog meg senkit sem. A dumámmal meg nem tudom eladni magam. Mindig is ez volt a gond.

2016. jún. 3. 18:36
 4/7 anonim ***** válasza:
a külsőn könnyebb változtatni, mint a dumán..legalább is szerintem..
2016. jún. 3. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a külsőn kell változtatni, és nem is a "dumán", hanem a belső kisugárzáson. Elég egy nőnek a "sosem kellettem senkinek" szemedbe belenézni, és nem vágynak rád, mert senki nem vágyik olyan társaságra, ahol még neki kell a másikat felvidítani. Nem vonzó, ha egy nőnek kell önbizalmat pumpálnia egy férfiba. Belül legyen rend, belül legyen egy egészséges önbizalom, tartás, lelki erő, és akkor a szemedből és testtartásodból más érződik majd! Ha nem hiszed el, hogy tudsz tetszeni másnak, akkor hogyan vennéd észre, ha mégis megtörténik? Nem kell görcsösen megfelelni a nőknek. Először a saját egyensúlyod kell megtalálnod!
2016. jún. 3. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:

"Ha nem hiszed el, hogy tudsz tetszeni másnak, akkor hogyan vennéd észre, ha mégis megtörténik? Nem kell görcsösen megfelelni a nőknek. Először a saját egyensúlyod kell megtalálnod!"

Igen, ez nagyon igaz, de nem vagyok magammal sem kibékülve. Még magam sem tudom elmagyarázni, hogy miért.

Talán a rengeteg kudarc miatt, amik csak gyűlnek-gyűlnek.

2016. jún. 3. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nem csak én vagyok ekkora szerencsétlen :(

Ugyan így visszatekerném, valahogy 14-16 éves koromig minimum, akkor még voltak barátnőim, meg más dolgokra tudtam volna nagyobb hangsúlyt fektetni, ami most kamatozhatna.

Nekem nagyon kudarc sincs, mert a közvetlen környezetemben fél évente van új lány, így ott elég korlátozottak a lehetőségeim,. Bulizni meg ha megyek, ott alapból is nehezebb egy átlagos srácnak, pláne tartós kapcsolatot találni.

21/F

2016. jún. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!