Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőm miért nem mondja el az igazat, hogy én vesztettem el neki a szüzességét?
A volt barátnőmmel már egy éve szakítottunk,és rá pár napra összejött egy másik gyerekkel és neki ugy adta be hogy ő még szűz,pedig én már 3 évvel ezelőtt vesztettem el és a gyerek meg ugyebár azt mondja mindenkinek hogy ő vesztette el.Most ezt csak azért mondja,mert széggyeli hogy 15 évesen már elvették neki?
én:22
lány:18
Ne aggódj a csajok eleinte mindenkinek azt mondják, hogy még szüzek, és az aktuálissal veszítik, el.
Kicsit később pedig azt mondják, hogy az előző vette el a szüzességüket, és az aktuális a 2.
Még később pedig 3-4 környékén megáll a korábbi partnerek száma.
Ez már csak így megy :P
Lányként nem értem: a szűz lány szűk még, fáj nagyon az első pár alkalom. Hogy lehet erről hazudni?
A fiú érzi, ha a lány szűk, a lány arca pedig nem épp jó érzésről árulkodik.
Nem elvesztetted, hanem elvetted. Elveszteni csak a saját szüzességedet tudod.
Amúgy azért mondja, mert azért még a mai világban is elég necc, ha valaki 15 évesen veszíti el a szüzességét.
4#-es vagyok!
És ide BÁRKI BÁRMIT írhat,még ha neked NEM is tetszik vagy negatív akkor is ez van... anonim oldalra írtad ki!Semmi jogod nincs megtiltani h ki írjon vagy ki nem! Amúgy max elvetted neki a szüzességét..olyan nincs h "én vesztettem el neki"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!