Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok fiú, hogy az a legjobb, ha azzal a lánnyal akar megöregedni, akinek elvette a szüzességét?
Az egy dolog, hogy a pasinak működne, ha már nem volt szűz, de azt ugye tudjátok, hogy ha valaki csak egy emberrel szexelt egész életében, akkor mindig is kíváncsi lesz arra, hogy milyen lehet mással? És a legtöbben meg is teszik, szakítanak mert még élni akarnak, vagy megcsalják a párjukat, ami rosszabb.
Ráadásul egy szűz sajnos nem igazán tudja, hogyan kell kezelni egy kapcsolatot...(tapasztalat)
Pár fiú azt írta itt gyiken, hogy nem jönne össze nem szűz lánnyal semmiképp.
Én már megtapasztaltam pár dolgot, volt már több éves kapcsolatom is, egyéjszakásom is (nem volt jó, de legalább már ezt is tudom), távoli baráttal petting szükséglet kielégítésére, így ha akár holnap jön a Nagy Ő, akkor örülnék neki és sosem feküdnék le mással.
Egyébként mi a taszító egy tapasztaltabb lányban?
19/L
Az egyéjszakás nem rossz. csak nem mindegy kivel csinálod. nekem is volt nemjó egyéjszakásom meg jó is. már tudom, milyen fajta csajt kell nekem felszednem ahhoz, hogy jó legyen
24f
Szerintem nagyon is jól látod a helyzetet, alkalmi kapcsolatra is, és hosszú távra is, ha választhatnék, olyan lány kellene, aki hasonló tapasztalatokkal rendelkezik mint te. Fontos, hogy tudd, mi kell neked. Ez hiányzik az olyan hű de ártatlan lányokból érzelmileg. Így nem is lehet velük igazán mire jutni. Sajnos. Remélem egyszer szembe jössz.. :)
20/F
22 éve vagyok ugyan azzal az asszonnyal, feleségemmel. És nem vagyok kíváncsi, hogy milyen mással. Ha vele történne valami, vagy elhagyna nekem nem lenne senkim utána!
Ő volt az első az életemben és az utolsó is lesz!
45F
Kár, hogy álomvilágba élünk, sajnos nekem nem az volt az első akivel meg akartam volna öregedni, és mivel már nem vagyok szűz sajnos nem is lesz az...
sajnos nem sajnos, én amúgy örülnék neki, ha az utolsó kapcsolatom most elkezdődne!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!