Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom, és ha csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom, és ha csak fel merem hozni a témát, teljesen kiakad. Csak szerintem nem jogos a kiakadása?

Figyelt kérdés
Én csak úgy tudom feldolgozni a dolgokat, ha minden részletet tudok. Különben újabb és újabb kérdések jönnek fel bennem. Ő ezeken a kérdéseken teljesen kiakad. Mindig azt mondja, hogy tudja, hogy hibázott, nagyon bánja, de már nem tudja visszacsinálni és nem akar folyton erről beszélni. De nekem meg egyszerűen ki kell magamból beszélnem.
2017. szept. 22. 09:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nagyon részeg volt, ami nyilván nem mentség. Viszont nagyban hozzájárultam én is ahhoz, hogy mélypontra kerüljön a kapcsolatunk. Szóval én is hibás vagyok, ezt be kell ismernem. De néhány napja teljesen megváltozott köztünk minden. Még sosem éreztem ennyire, hogy szeret. A pillantásai is megváltoztak felém.
2017. szept. 23. 11:14
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert most "mezeshetek idoszak" van, pedalozas. Majd elmulik.
2017. szept. 23. 11:23
 23/35 anonim ***** válasza:

Ezt a kerdest akar en igy feltehettem volna szóról szóra!!

Tudom mit érzel!

Ennek fél éve,és bár nem kaptam mimdenre választ,es még most is ugranak be megvalaszolatlan kerdesek,amiket ma már összegyujtom magamban,es kicsinyeskent kerdezek meg!De lisszor ezekbol a kerdesekbol tudtam mikor modd igazat,mikor hazudik.Ha nagyon kenyes vomt a kerdes,támadott.Ha kevedbé,akkor nem zavarza a kerdezoskodes!

Nekem is miszaj volt kerdeznem,mert ha nem tettem,magam kepzeltem el valamit ami vagy valós vagy nem,tehat jobb nem lett tőle,ha magamba tartom!Ne hallgas azokra akik szerint minden vagy fekete vagy fehér,nem lehet az erzeseket csak uvy egy mozdulattam elhajitani,hisz nem te voltal hűtlen ezekhez az erzesekhez!Adj időz magatoknak,es turelmet.Majd az idő megoldja egyutt tudtok e maradni!En is most az időre biztam magam!Nem neki adtam mégegy eselyt,hanem magamnak!Hogy kesobb ne mondhassam mi lett volna ha..!

2017. szept. 23. 12:34
 24/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: ugyanígy vagyok. Nem akarok azon agyalni, hogy mi lett volna, ha...meglátom, milyen lesz a kapcsolatunk a későbbiekben, és ez alapján fogok dönteni. Mindig azt mondják, hogy aki egyszer megtette, megteszi újra..szerintem ez egyáltalán nem biztos. Nem lehet általánosan ezt mondani mindenkire. Nevezhet bárki naívnak, én így látom a dolgokat.
2017. szept. 23. 13:14
 25/35 anonim ***** válasza:

Én végeztem vele, ennyi....út konyoroghet...

Az adot pillanatban az embernek el kell döntenie azt hogy mit kockáztat / megcsalas/ azzal ha megteszi megéri-e, több év ⚖ vagy az egyetlen éjszaka. Megéri?!

2017. szept. 23. 18:52
 26/35 anonim ***** válasza:

Soha ne bocsáss meg, meg mert vissza élnek vele, legyen az nő vagy férfi.

Majd 5 év múlva újra megcsal, és akkor azt mondja magában:"majd mégegyszer megbocsájt ha nagyon megbánom"

Nekem 2 ilyen nő volt az életemben, utána sokkal jobb életem lett.

2017. szept. 24. 01:36
 27/35 anonim ***** válasza:
17%

#16-os vagyok. Azert vicces latni a lepontozasokat, mikozben utana irja a kerdezo, hogy bizony o is hibas volt.. Erre mondom azt, hogy mindenki butan szuletik, csak vannak akik tanulnak utana.

A kerdezonek: akkor ez nem is a baratodrol szol hanem a te lelki ismeretedrol? Ezert akarod annyira a beszelgetest mert magadat is hibasnak tartod?

Amugy a reszeg megcsalasnak pont annyi koze van a valodi megcsalashoz, mint.. Szoval semmi. Szinte szaz szazalekban duh es frusztraltsag vezerli. Egy jo tanacs: engedd el a temat ha kell meg a baratoddal valo kapcsolat mert pont az ilyen piszkalodasok (beszeljuk meg azt amit ranezesre is felesleges) indukaljak a kovetkezot. Merlegelj aztan tegy ugy ahogy jonak latod. Johet az ujabb lepontozas

2017. szept. 24. 08:32
 28/35 anonim ***** válasza:
Azert akarja a beszelgetest,hogy megertse!Én is azert akartam!Mondja el,mit hibáztam,hol rontottam el.De mikor azt a választ kapja az ember,hohy semmit,mindent csinalj ugy mint eddig,te így vagy tökéletes,akkor jönnek a kerdések..de akkor miért????Mégis,mi a jó büdös francnak egy másik!Mert ennél még az is jobb lenne ha elmondaná mi a rossz bennem!De így mit változtass!!!!!?Mit csinálok?!Hiszek neki!Csapdába vagyok!
2017. szept. 24. 11:05
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha te is hozzájárultàl akkor biztos hogy volt oka hogy megcsaljon de a legtisztább az lett volna ha nem megcsal hanem érdeklődik hogy mi a helyzet és próbàlta volna megbeszêlni veled a dolgokat ha meg ezek utàn sem működik akkor szkaitàs és kész .
2017. szept. 24. 15:53
 30/35 anonim ***** válasza:
Amit most tudsz tenni hogy vàrsz .
2017. szept. 24. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!