Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem egy lánnyal levelezik, szerintem bele is szeretett, de nem akar elhagyni. Vele maradnátok a helyemben?
Azért nem olyan egyszerű ez a helyzet,hogy a kérdező csak úgy tegye lapátra a 3 gyereke apját. Borzasztó nehéz 3 gyereket egyedül nevelni, főleg így,hogy még kicsik a gyerekek. Ráadásul párt találni se könnyű.
Persze, nem kell megalkudni, belenyugodni ebbe a helyzetbe, de meg kell próbálni, át kell gondolni azt, azt,hogy helyreállítható-e a családi béke.
Az is lehet,hogy a 3 gyerek mellett- ami érthető is- a kérdezőnek kevesebb idő jutott a férjére. És persze, akár be is segíthetne (bár nincs arról szó,hogy ne tenné, de ivászat alkalmával ismerte meg a félrelépős barátnőt ...), de lehet,hogy hiányzott Neki az intimitás és csak pasiból van.
Nő vagyok, tehát egyértelműen elítélem ezt a helyzetet, de azt is tudom,hogy milyen nehéz egyedül gyereket nevelni, egyet is, hármat meg főleg.
Tehát én a kérdező helyében átgondolnám,hogy helyreállítható-e valamennyire ez a kapcsolat, ha igen, meg kell érte mindent tenni, remélve,hogy tanult a férje is a történetből és nem akarja elveszíteni a családját. Ha nem, akkor sajnos nincs mit tenni...
Tudod,hogy ez milyen mindennapos dolog?
-Persze cefetül fáj...
Nagyon sok férj csinálja ezt,ha alkalma van- vagy lesz a jövőben ...
Beszélgess a férjeddel,hogy ha te egy 20-as pasival enyelegnél' tetszene-e neki?
23 éves, nem lány, hanem NŐ.
nő, akibe a férjed lehet, hogy beleszeretett.
ez a szitu ismerős: csak én voltam a "lány", kivel a csávó neten át hónapokig beszélgetett úgy, hogy velem 1idős párja van.
és nekem is mondott olyan dolgokat, ami arra utalt, hogy többet érez irántam, és mondta azt is, hogy a nőjét már nem bírja elviselni.
ez mindenképp egy jel nálatok is, hogy a párod már nem szerelmes beléd, nem boldog veled, és vmi. gáz van a kapcsolatotokkal.
ez a gáz nyilván előbb megvolt, minthogy ez a másik nő felbukkant.
és ezt hívják érzelmi megcsalásnak.
Csak annyit tudok mondani, hogy pont az ilyen helyzetek veszélyesek, amikor a pasi alapból nem csajozós, félretekintős. Itt nagyobb az esélye, hogy ha egyszer megteszi, ott érzelem is lesz. Tapasztalat. Én összejőttem egy 20 éve házas pasival, nem csajozós, sosem nézett másra, meg sem fordult ilyen a fejében. De találkoztunk, egymásba szerettünk, ez lassan 4 éve tart. Mi egykoruak vagyunk, mind a ketten 50 közeliek.
Ha a férjed csajozós lenne, mondanám,csak flörtöl, majd elmúlik. Így viszont esélyes hogy szerelmes lett.
Én elbeszélgetnék vele, ha szerelmes, menjen, nincs értelme tovább együtt maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!