Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőtársaim! Hogyan maradnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Hogyan maradnátok vonzók és kívánatosak negyvenen, vagy akár ötvenen túl is?

Figyelt kérdés
Akár mindkét nem válaszát is várom. Írjatok kort is!
2011. máj. 26. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én még igen csak távol vagyok ettől a kortól (20 éves vagyok), de én a helyedben sportolnék rendszeresen. Divatosan és nőiesen öltözködnék, DE! nem úgy, mint a 20 évesek. Annál nincs taszítóbb, amikor egy 45 éves nő 20-nak hiszi magát és a rájuk tervezett miniszoknyában/feszülős farmernadrágban feszít. Nagy gondot fordítanék a bőrömre, hogy ápolt, tiszta legyen mindig. Ja és a fodrászt is rendszeresen látogatnám, de csak azért, hogy rendben tartsa a hajamat, nem változtatnám a színét meg a formáját havonta.
2011. máj. 26. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom még nincs, de azt hiszem nagyrészt a genetikán múlik, illetve a megfelelő életmódon, amit már fiatalon el kell kezdeni.
2011. máj. 26. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Ja, és én is 20 éves vagyok.
2011. máj. 26. 11:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Pedig szeretem a farmert, szívesen is viselem, no nem azt a visítósat, meg a csuda díszest stb. EA normál, szolid fazonú, testre szabott, nem csicsás farmer a ruhatáram része. Egyelőre még:)
2011. máj. 26. 11:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Jó a genetikai alapom, de ez sem minden, előfordul, hogy nemet kell mondanom bizonyos ételekre, és igent a mozgásra, bár ezen a téren van még mit fejlődnöm.
2011. máj. 26. 11:31
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagyjából az, amit a többiek írtak, csinos, ízléses ruhatár, rendszeres sport, fokozott bőrápolás, szép manikűr-pedikűr. 40-50 évesen is lehet csinos, alakot hangsúlyozó ruhákat hordani, de az extra mini mellkidobós top..stb. ciki. Bár ilyesmit szerintem 20 évesen is gáz felvenni.

25 N

2011. máj. 26. 12:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg víz (napi akár 4 liter), sok kalcium, megfelelő bőrápolás, egészséges életmód (ez nem azt jelenti, hogy állandóan edzened kéne, és csak egészséges ételeket enni. A lényeg az aranyközépút), és sok mosolygás! Tisztában kell lenned, hogy nem vagy már 20 éves, de vannak ugyanolyan alakkiemelő ruhák, amik ízlésesek. Ne vegyél fel nagyon feltűnő dolgokat (strasszos ruhák, fenék/mellkidobós összeállítások), helyette válassz olyat, ami bár szűk, de jobban takar.
2011. máj. 26. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:

'12:48' életkorod felől nem nyilatkoztál, megtennéd?:) Köszi

Sok kalcium? Mely élelmiszerek gazdagok benne a tejtermékeken kívül?

És a bőrápolás? Szinte soha sem használtam semmit a bőrömre, így azt sem tudom a helyes bőrápolás mit takar.

Mint írtam viszonylag jó a genetikám, de lehet, hogy már ez önmagában kevés lesz. Van tanácsod az említett két témában? Köszönöm.

2011. máj. 26. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Ugyan én csak 20 éves vagyok, de van az ismeretségi körömben hasonló korú nő, akit alapul vehetek :)

Kalcium: elsősorban a tejtermékekben van, de sokszor az sem elég, és érdemes kalcium tablettát szedni. Ezt azért emeltem ki, mert a legtöbb nő sajnos nem visz be a szervezetébe eleget, és hamar kialakul a csontritkulás (ebben a korban kezdődik az ösztrogén szint leesése miatt). Az pedig fájdalommal jár, ami rányomja a bélyegét a megjelenésre.

Bőrápolás: elsősorban a sok víz (ezért írtam, hogy legalább 4 liter víz), jó, ha hidratáló krémet használsz, és kevés alapozót teszel magadra, ha eddig többet tettél (a túl sok sajnos hamar ráncokat okoz). Az egészséges táplálkozás nyomot hagy a testen, és a sok vitamin javítja a bőr megjelenését. Ne használj túl sok vegyszert tartalmazó sampont/balzsamot, mert ilyenkor érzékenyebb rá a haj. Ne túl vékonyra, de szedd a szemöldököd (mínusz 5 év :) ). A legfontosabb, hogy sokat mosolyogj! A boldogság fiatalossá tesz :)

2011. máj. 26. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
A 4 liter víz teljesen fölösleges és káros is, hacsak nem 40 fokos nyári meleg van. Orvos-nefrológus családtag mondta, hogy a túl sok víz is legalább annyira káros, mert súlyosan megterheli a vesét és a szívet. Napi 2 liter folyadék bőven elég és ebben benne van a leves, tej, gyümölcs..stb. is. Csak azért írtam, mert szeretném eloszlatni azt a divatos tévhitet, hogy eszement módon kell vedelni a vizet, mert az jót tesz...
2011. máj. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!