Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Hogyan maradnátok vonzók és kívánatosak negyvenen, vagy akár ötvenen túl is?
Nagyjából az, amit a többiek írtak, csinos, ízléses ruhatár, rendszeres sport, fokozott bőrápolás, szép manikűr-pedikűr. 40-50 évesen is lehet csinos, alakot hangsúlyozó ruhákat hordani, de az extra mini mellkidobós top..stb. ciki. Bár ilyesmit szerintem 20 évesen is gáz felvenni.
25 N
'12:48' életkorod felől nem nyilatkoztál, megtennéd?:) Köszi
Sok kalcium? Mely élelmiszerek gazdagok benne a tejtermékeken kívül?
És a bőrápolás? Szinte soha sem használtam semmit a bőrömre, így azt sem tudom a helyes bőrápolás mit takar.
Mint írtam viszonylag jó a genetikám, de lehet, hogy már ez önmagában kevés lesz. Van tanácsod az említett két témában? Köszönöm.
Ugyan én csak 20 éves vagyok, de van az ismeretségi körömben hasonló korú nő, akit alapul vehetek :)
Kalcium: elsősorban a tejtermékekben van, de sokszor az sem elég, és érdemes kalcium tablettát szedni. Ezt azért emeltem ki, mert a legtöbb nő sajnos nem visz be a szervezetébe eleget, és hamar kialakul a csontritkulás (ebben a korban kezdődik az ösztrogén szint leesése miatt). Az pedig fájdalommal jár, ami rányomja a bélyegét a megjelenésre.
Bőrápolás: elsősorban a sok víz (ezért írtam, hogy legalább 4 liter víz), jó, ha hidratáló krémet használsz, és kevés alapozót teszel magadra, ha eddig többet tettél (a túl sok sajnos hamar ráncokat okoz). Az egészséges táplálkozás nyomot hagy a testen, és a sok vitamin javítja a bőr megjelenését. Ne használj túl sok vegyszert tartalmazó sampont/balzsamot, mert ilyenkor érzékenyebb rá a haj. Ne túl vékonyra, de szedd a szemöldököd (mínusz 5 év :) ). A legfontosabb, hogy sokat mosolyogj! A boldogság fiatalossá tesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!