Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyutt maradnatok valakivel akiben nem tudtok tobbet bizni?
Szoval baratnom megigerte h nem fog kamuzni meg minden es jott a szokasos "eskuszom az eletedre" meg minden szar. Szoval egy eve egyutt vagyunk de a 4-5. honap korul rajtakaptam csak kamuzott pedig megigerte nem fog meg minden. Ezek utan mar telleg nem tudom mikor mond igazat mikor nem...
Raadasul szerintem agyba is megjatsza.. de azt mondja hogy nem...
Oh es kiderult nemreg hogy kerdeztem tole valamit es azt mondta nem. Megkerdeztem kesobb azt mondta igen. Es kiderult "mert neki az nem szamit annak". megkerdeztem es akkor megcsalasnak mi szamit? es csak elkezdett tamadni.
Amikor meg az exerol kerdeztem azota a story allandoan valtozik egy olyan formaba ami nem bant engem...
Most megyek nemsokara egyetemre bulik meg stb nem tudom hogy egyutt tudok-e vagy szeretnek maradni :S
Szerintetek?
18/F
Szerintem a csajod helyett a nyelvtan órát látogasd! Ha ilyen nyelvtannal írod meg a ZH-idat a tanárok úgy kifognak cikizni, hogy öröm lesz nézni!
Üdv egy diplomás.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:47
"Biztos NE magyarból..." ....Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem, igaz barátom??
Üdv a diplomás....
Ne egymás helyesírását véleményezzétek, hanem a kérdezőnek adjatok tanácsot inkább.
Szerintem beszélgess el vele, hogy eleged van a hazudozásból, te őszinte vagy vele szemben, és úgy érzed, hogy igazán lehetne ő is az. Ha nem megy, meg támad, akkor rakd ki a fenébe. Majd találsz olyan lányt, aki nem ver át.
Valamiert sose szakitunk :S mindig egyutt maradunk aztan meg megy a veszekedes kesobb. De nem merem otthagyni mert felek h egyedul maradok :S
Kedves diplomas
nem magyarul tanulok ugyhogy szerintem el lehet nezni a helyesirasi hibakat es nem kritizalni kell az embereket
elmeselek vmit, senki nem fog tokeletesen irni interneten allandoan. szokd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!