Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok valakivel aki 5 éve impotens?
Biztos, hogy férfi a férjed?
Volt egy ilyen cikk nemrég, hogy a férj sosem szexelt a feleségével, és végül kiderült, hogy igazából nő.
Bár az Indiában történt.
Attól függ hány éves vagy, meg van-e lehetőséged elhagyni.
Ha csak kínlódás vele az élet, mert más téren is vannak hibái, akkor ne kínlódj vele.
hát most nem azért, de szex az kell a párkapcsolatba! Én nem is lennék olyannal akivel nem lehet szexelni!
K*rva gáz :-S
az impotencia az esetek 98%-ában gyógyítható.
mielőtt eldobod az is megoldás lehet hogy elmentek orvoshoz.
Én a férjemmel jártam így, 4 évig nem volt szex, mert szégyellte,hogy kövér.Orcoshoz sem ment, csak éltünk egymás mellett.És nekem szeretőm lett, nem bírtam tovább.
Aztán sikerült megbeszélnünk és elrángattam orvoshoz és kiderült,hogy súlyos anyagcsere zavara van és a gyógyszertől, amit kap pikk-pakk fogyott egy csomót,azóta nagyobb az önbizalma is és már örülök,hogy nem adtuk fel, ahhoz túlságosan szeretjük egymást.
hány éve tart a kapcsolatotok?és mikor volt az esküvő?
Ez nem házastársi kapcsolat,ha két haverként éltek...Lépj le ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!