Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már valakivel, hogy 1 év alatt sem sikerült túllépnie a volt szerelmén?
Első szerelmemen 4,5év alatt sikerült túltennem magam.
24N
4,5 év alatt? :O Jó ég. És azalatt végig intenzíven szenvedtél?
Egyébként valóban még nagyon fiatalok vagyunk, és nagyon szerelmes volt belém, csak elmúltak az érzései.
nekem már lassan 3 éve még mindig fáj de szerencsére már csak rítkán
hát igen kell egy másik komoly kapcsolat hogy eltemese az ember végleg az elsöt
én 17F
Huhh, nekem is azt mondta első párom, hogy elmúltak az érzései. Fél évre rá kiderült, hogy "csak" lesz*patta magát egy másik csajjal, és nem volt vér a pucájában elém állni.
Na mindegy. Amúgy van ilyen, én most tartok másfél évnél. Nem első párom volt, viszont az első nagy szerelmem. Amíg őt meg nem ismertem, nem is tudtam milyen. De így, hogy nem beszéltem vele szakítás óta, találtam új hobbit (táncolok), sok időt töltök a barátaimmal, és heti rendszerességgel udvarolgatnak pasik, már kezdek jobban lenni.
Éld az életed, és egyszer túl leszel rajta.
tavaj agusztus végén lett vége szenvedtem, de mint kiderült ő is idénnyáron agusztusba találkoztunk 1ik délutántol másnap reggelig császkáltunk mind2nk számára idegen városban és akkor először éreztem magam teljes embernek mióta vége lett... de most azóta megint nemláttam és még mindig szenvedek, pedig azért találkoztunk hogy beszéljünk és elbúcsúzzunk de még ígyis nagyon fáj :( és a legszörnyűbb hogy nekünk távolság miatt kell elszakadni egymástól :( voltak azóóta kapcsolataim de nemtul hosszu életüek, mindig rájöttem hogy bármilyen jó hozzám a másik nekem akkoris csak ő kell.. :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!