Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek, hogy úgy feldühített a párotok, hogy legszívesebben megütöttétek volna?
Tenyérrel. De mi ilyen bunyósok vagyunk, ő edző ilyesmit oktat, és ha érvelésképp fojtogat akkor az ő általa tanított technikával tudok kiszabadulni. Amibe általában a nemesebbik szerve fáj. XD
Mondjuk mi nem szoktunk összeveszni, csak max nem értünk egyet, és szeretünk bunyózni. :D
20L
exemmel egyszer annyira veszekedtünk, h meg akartam fojtani...plusz ütöttem, martam is, ahol tudtam... másnapra látszottak a nyakán az ujjam nyomai... olyan vadállatot még soha senki nem hozott ki belőlem, mint ő...
22/L
pff. sztem egy kapcsolatban ez nem megengedett. egyáltalán nem. még ha mérges is vagy rá akk sem. én azt is elítélem ha egy gyereket pofoznak meg. engem például sosem ütöttek meg a szüleim, és a páromat sem fogom (ha lesz gyerekem akk őt sem..).
persze az egy más tészta ha ilyen "viccelődős bunyózás":d
11.59
Ilyen könnyen eljár a kezed? Remélem nem az arcát ütöd meg.
Hát egyszer ütöttem meg, amikor kicsit erősebben megfogta az arcomat és rángatni kezdett. Na akkor nekem is eljárt a kezem. Utána el is gondolkodott a dolgon.
Amúgy meg mindig harcolunk, de azt csak viccből :D
Csak 1x ütöttem meg a páromat ököllel - nyugodjék békében... Szerintem jogos volt, mert a drága nem szólt, hogy elutazik zabot hegyezni Kukutyinba... De már túltettem magam rajta:)
44/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!