Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férjem egy lánnyal levelezik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem egy lánnyal levelezik, szerintem bele is szeretett, de nem akar elhagyni. Vele maradnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A férjem néhány hónapja levelezik egy lánnyal, erre úgy jöttem rá, hogy bejelentkezve maradt a laptopon, én pedig megláttam, hogy vele beszél a legtöbbet, a lány 23 éves egyetemista. Már akkor láttam, hogy bizalmas stílusban chatelnek, rögtön rákérdeztem a férjemnél, sajnos olyanokat mondott, amire nem számítottam, hogy egy iváson ismerte meg egy közös ismerős által, elkezdtek beszélni. Kérdeztem, tetszik-e neki, azt mondta igen, de ez ennyi, nem fog elhagyni minket. Nagyon kivagyok azóta, nem tudok enni, állandóan erre gondolok, mert a férjem sosem volt egy félretekintgetős típus, 8 éve vagyunk együtt. Azt írta neki, hogy gyönyörű, az egész beszélgetés amit láttam, nem olyan volt, mint egy sima chatelés. Azt mondta, találkoztak, de csak akkor, mikor a barátja szülinapján volt (én nem mentem). Nem tudom, hogy mit tegyek, úgy érzem, ha nem láttam volna meg ezt az egészet, akkor sosem mondja el és ő is őrlődik! Annyira fáj a lelkemnek ez az egész, hogy félek, nem tudok vele maradni, mert állandóan ezen fogok kattogni, hogy nem vagyok elég jó neki, beleunt a közös életünkbe. Nem tudom, hogyan tovább. 32 évesek vagyunk, 3 gyermekünk van.
2017. aug. 28. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A 3gyerek miatt nem hinném hogy lépni fogsz,még ha meg is csalna.Csak azt tudni kell,hogy ha ilyen történik,a bizalom odalesz,már most inog benned.A kétely mindig ott marad,hol van most,mit csinál,talizott-e a csajjal,lefeküdtek-e már,szereti-nem szereti,kire gondol mikor mellettem fekszik,szex közben gondol-e a másikra,ezernyi gondolat fog felbukkanni állandóan.
2017. aug. 29. 06:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Részese voltam egy ilyen háromszögnek. Majdnemszerető voltam, ha lehet így fogalmazni. A feleség mikor megtudta, kb ugyan így érezhetett, mint te. Ott 2 gyerek volt, 10 éves házasság. Sajnos az, hogy "nem félre tekintgető típus" tapasztalatom szerint max nyiltan nem. Nálunk szigorú szabályok voltak, sokat tudtam bár nem konkrétumokat, de szanaszét csalta 10 éven keresztül is a feleségét a pasi akinek én a majdnem...je lettem. Kb 1 hónap után megbocsájtott a felesége neki. Azóta eltelt 1 év, már kb 2x mentek külön -gondolom ugyan ezért. Végül mi ketten nem lettünk szeretők, mármint maga a sze.x nem történt meg közöttünk, de ahogy a feleségnek is, így neked is egyet tanácsolnék: soha ne engedd vissza az életedbe. Ha egyszer lebukik, és megbocsájtod neki, tudni fogja, hogy megteheti újra -és meg is fogja. Sajnálom, hogy át kell élned ezt.
2017. aug. 29. 07:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el! Anyukám is megcsinálta! 3 gyerekkel elköltözött! Neki is sikerult! Neked is menni fog! Ha nem is lesz ez a lány, talal makd masikat melletted!
2017. aug. 30. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:
mi történt veletek?
2021. máj. 3. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!