Együtt maradnátok a párotokkal, ha tudnátok, hogy nem akar gyereket tőletek, mert már van neki kettő?
Beszéld meg vele. ha nem akar soha semmiképpen, akkor szakíts.
De én örülnék olyan pasinak, aki nem akar gyereket. Sajnos ilyen kevés van. Az összes gyereket akar:S
Ha ennyire eltérőek a céljaitok, akkor jobb szétválni... a kérdésre érdemben nem tudok válaszolni, mert én most még nem tudom anyaként elképzelni magam, és nemcsak a korom miatt, hanem mert nem érzem úgy, hogy rendesen fel tudnék nevelni egy gyereket, rossz anya lennék...
21/l
Én se értem, ha az asszony több, mint egy évvel ezelőtt csalta meg és te is megvagy 1 éve, akkor miért csak most költöztek külön??? Ja, ne is mondd, a "gyerekek érdekében"... Jól sejtem?
Mivel nem vagy szülő, ezért nem érted az ő hozzáállását (téged és magát is beáldozza a gyerekeiért). Neked itt semmi keresnivalód szerintem...
A férfi hozzáállása szerintem dicsérendő: Én nem szimpatizálnék olyan pasassal, akinek a gyerekénél fontosabb egy új kapcsolat.. Éppen ezért nem akarnék gyermekes férfit magam mellé. Elvárnám, hogy a gyerek legyen számára a legelső, de nem viselném el, ha csak második legyek az életében:S Persze ez személyes vélemény:)
Ő viszont egyáltalán nem várhatja el, hogy ugyanígy gondolkodj az ő gyerekeiről, és megérthetné, hogy sajátra vágysz. Ő sem nevelné szerintem ugyanilyen hévvel másét..
Nem sok választásod maradt, de azzal ne késlekedj. Sok sikert a továbblépéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!