Együtt maradnátok a párotokkal, ha tudnátok, hogy nem akar gyereket tőletek, mert már van neki kettő?
Lehet, hogy félreértelmezem az egyik válaszadó mondandóját, de szerintem nincs igaza. Az dicsérendő, hogy a gyerekei az elsők, de az, hogy a gyerekei az elsők nem lenne szabad, hogy kizárja, hogy az új kapcsolatában is születhessen egy baba. Hiszen így elvárja, hogy az ő gyerekeit teljes odaadással szeresse-nevelje az új párja, ő viszont megfosztja a saját baba lehetőségétől. Eszerint a gondolatmenet szerint csak gyermek nélküli párok jöhetnek össze. De lehet, hogy félreértem a mondatokat.
Ilyen emberrel semmi szín alatt nem terveznék. Még eleinte talán elnyomja magában az ember a vágyat a baba iránt, de ahogy telnek az évek, mélyül a kapcsolat biztos, hogy egyre erősödni fog a vágy. Akkor meg még nehezebb lesz kiszállni a kapcsolatból. Keress olyat, akivel egyformák a vágyaitok.
Talán azért nem akar új nőtől új gyereket,mert fél,hogy azt is elveszíti.Talán attól fél,hogy hármat már nem tud eltartani.Talán attól,hogy nem fogja egyformán szeretni őket.Vagy hogy a gyerekek így gondolnák.Talán attól fél,hogy a többi gyerek haragudni fog arra,akivel együtt él.Stb,stb,stb,stb,stb.Ezeket miért nem lehet végiggondolni?Hogy a gyerekei miatt beáldozná a kapcsolatotokat?Ha a te apád lenne,mit szólnál,ha egy nő fontosabb lenne neki nálad?Hogy önző,mert nem akar tőled gyereket?Te nem vagy az?Hiszen te akarsz tőle,tudva,hogy ő nem akar,meg akarod győzni,átformálni,azzá tenni,ami ő nem.Sejti,hogy ha gyereketek lesz,pont te leszel az,aki zsarolni fogja azzal,hogy a másik két gyerekét jobban szereti.Mi az,hogy támogatnád a másik két gyereket amennyire lehet?És ki dönti el,hogy mennyire lehet?Te?Mi alapján?
szóval szerintem keress egy gyermektelen pasit,ne akard megváltoztatni ezt a mostanit,mert hosszú távon a gyerek bánná,akit kihisztizel tőle.
HAJRÁ,LEHET LEPONTOZNI AZ ŐSZINTESÉGET,ÁLLSZENT"NINCS JOGA TÖNKRETENNI AZ ÁLMAIDAT,CSAK NEKED VAN JOGOD TŐLE GYEREKRE"TÁRSASÁG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!