Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértödtem meg? Lányok, ti a párotokkal maradnátok egy ilyen után?
Figyelt kérdés
nemrég ota van barátom, és nemrég ota szedek gyogyszert és nem vagyok még védett. És beszélgettunk errol és azt mondta keres 1 ku.rvát akibe beleélvezhet. Mit csinálnátok ilyenkor?2010. aug. 26. 18:47
1/26 anonim válasza:
jól b*szd pofán ha megint ilyet mer mondani.. ha meg meg is teszi, akkor hagy a g*cibe
3/26 anonim válasza:
ilyet még viccből se mondanék a páromnak. elküldeném a jó ...
26/F
4/26 anonim válasza:
Jogos, teljesen. Ha ilyet mondanék, akkor azon lepődnék meg, ha nem dobnának ki...
5/26 anonim válasza:
Akkor keressen egyet, Te meg egy normális pasit :)
7/26 anonim válasza:
ha igazán szeretne, eszébe se jutna ilyet mondani.
biztos, hogy jó választás volt ez a srác????
8/26 anonim válasza:
oltsad le a hülye gyökérgyereket,én erre azt mondanám, hát apám jó mélyen nyúlj a zsebedbe mer ilyen fejjel odamész egy kurv@ se engedi meg még hogy hozzá érj se
9/26 anonim válasza:
Nem maradnék a párommal ha ilyet mondana nekem. Jobb is, hogy nemrég óta vagytok együtt és még az elején kiderült, hogy milyen ember is valójában.
20/L
10/26 anonim válasza:
Leányzó, még nagyon fiatal és tapasztalatlan lehetsz, ha neked kérdéses az, hogy mit kellene tenned egy ilyen helyzetben. Én többé látni sem akarnám a pasit, ez egyértelmű. Miért tetted fel a kérdést, vele maradtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!