Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértödtem meg? Lányok, ti a párotokkal maradnátok egy ilyen után?
nehogy szájba vágd... a pasik bezzeg nem üthetnek meg lányokat, pedig azok sokkal gonoszabbak tudnak lenni... szerintem ha valaki köcsög, megérdemli a pofont, legyen lány vagy fiú.
amúgy ne szólj hozzá egy pár napig, légy jó bunkó, hát mif*szt képzel ez magáról.. tuskók beszélnek így :S
16/L
fúj ezt a gyereket kapásból leköpném
egyértelmű, h egy ilyen után kidobnám a p.csába, menjen qrvázni a kis g.ci
Szerintem tök egyértelmű hogy viccböl mondta csak , nem értem hogy mért veszitek ennyire komolyan.. :D:D
16/F
Önző kis hülye a srác..nem nagyon értem minek vagy vele.
A másik mondatod, hogy nem gondolta komolyan.
Ne legyél ennyire naiv. Nem is a komolyság a lényeg ebben. Amúgy meg, ha nem komolyan mondta, hanem azért hogy bántson jobb? :D
Bár nem hiszem egyedül gondolom így, adódik neked egy lehetőség, nagy ívben fog rá sz*rni hogy te vagy neki. Ennyi az egész...
Amúgy mennyi ideje szeded?...mármint azt írod nem vagy még védett :) Tablettától függhet és a rajta lévő tájékoztatótól melyik naptól kell szedni...bár néha javasolják azt orvosok az 5 napot. Az viszont biztos, hogy 1 hét után erősíti meg a szervezeted annyira, hogy védett legyél.
1 hét után már szabad a pálya!! Ennyit nem tud várni? Ha nem akar az óvszerbe, akkor csinálja a zoknijába egyedül,...vagy akivel akarja...nem kell foglalkozni ilyen barommal...
elírtam itt: javítva-->
Bár nem hiszem egyedül gondolom így, adódik neki egy lehetőség, nagy ívben fog rá sz*rni hogy te vagy neki. Ennyi az egész...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!