Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.

Féltékeny típus vagyok.

A gyanúsított a fogorvosa.

Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.

Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.

A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.

Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.

Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.

Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.

De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.

Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...

Szerintetek?

2017. szept. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom kérdező, de ez már nem lesz jó házasság...bizalom részedről nincs.Enélkül sza..r az egész..Nem tudom Meddig lehet ezt csinálni...Én nem bírtam, elváltam és most 10 évvel később is Ugyanezt tenném.A gyerek sem tartott vissza, pedig csak 1.5 éves volt.
2017. okt. 20. 19:04
 62/69 anonim válasza:
50%
Ismerős a sztori.....Van egy szeretőm két éve....Nős...Lehet ítélkezni ,nem érdekel...Úgyanígy kezdődött ,csak még durvább lett a vége...Észrevette ezelőtt 6 éve ,hogy a feleége nagyon furcsa,sex nuku vagy túl sok....van valakid ???ÁÁ nincs engem ne gyanusits stb...aztán egyszercsak odállt a pasim elé és közölte ,hogy neki viszonya van már 3 éve a kollégájával akit szeret és elköltözik ,mert együtt akar vele élni....valahogy észhez téritette a feleségét hisz 18 ev gyerekek ház vagyon stb...Na most a pasim azért nem mondta el szóról szóra amiket beszéltek lényeg együtt maradtak...........a pasim azelőtt rá sem nézett más nőre ,neki a felesége volt az istennő...azota ugy megtört benne valami ,hogy amikor feltapaszkodott a fajdalombol o is kereste a kalandokat........két éve vagyok én neki ,de nem mint kaland szeret....de hallanatok a feleseget...ket percenkent hivja ,na mivan merre vagy ? mikor jössz ? es isten ments ha csorog a telefont ne vegye fel a pasim ,mert leszakad az ég is....még ő a feltekeny...a pasim meg egy papucs...mert ilyen utan még o von engem kerdore ???hahahaha....na a lenyeg.....alkuldj meg de ne feledj........es ereztesd is vele ,hogy visszajara is fordulhat...az meg hogy csak leszopta sztem megalazobb mintha rendszeres sex lett volna....mindegy kitartas....:)
2017. okt. 21. 05:51
 63/69 A kérdező kommentje:
Volt rendszeres szex is, de nekem is az fáj a legjobban... Az oral... Vissza fogja kapni szerintem. A vicc az, hogy lett volna alkalmam bőven, de most sem keresem. De ha úgy adódik most már miért álljak ellen? Eddig mindig ott járt a fejembe, hogy milyen fájdalmat okoznék neki.
2017. okt. 23. 10:44
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a bosszú az első, amire az ember először gondol. De, gondolj bele, az így milyen házasság lenne a továbbiakban? Te is megteszed, bosszút állsz, ő "megsértődik", telnek a hetek, lehet meg tudjátok beszélni, hogy menjen minden tovább. De soha nem lesz már olyan, mint régen.

Ha te ezek után nem tudod elengedni (ami természetes, mert szereted), nagy eséllyel újra meg fogja tenni, ha megint lesz egy hajtós időszak...

Nőként el nem tudom képzelni, hogy rendszeres szex és elvileg jó kapcsolat/házasságban bármit is tegyek egy 3. személlyel. Mi okom lenne rá??

2017. okt. 31. 13:35
 65/69 A kérdező kommentje:

Aki megélt ilyet, írhat pár szót, hogy sikerült-e rendezni, akár privátban is.

Együtt vagyunk, de nagyon rossz.

2017. nov. 13. 17:56
 66/69 anonim ***** válasza:
Én mindaddig hűséges voltam minden kapcsolatomban,míg egy szép napon kiderült exem félrelépése,ami pár hónapig folyt a hátam mögött.Ott elszakadt valami,kissé gátlástalan lettem én is.Teljesen másképp látom már az életet,meg ezt a hűség kérdést.Ennek fényében pár hónapja belekezdtem egy szeretői viszonyba,semmi lelkifurdalásom nincs hogy nős pasi.Ez a pasi még jó sok éve csalta meg először a feleségét,aki megbocsájtotta.Aztán még megcsalta kétszer,az is meg lett bocsájtva.Aztán most itt vagyok én,tud rólam a nő,vagyis sejti,ismét nem foglalkozik ezzel,viszont már teljesen tropára van menve a kapcsolatuk.Bizalom nuku,régi dolgok felhánytorgatása állandóan,nagy érzelmek sincsenek már,csak hát van gyerek is,így ez miatt együtt vannak.De nem jó ez senkinek se már ilyenkor.. soha nem lesz ugyanolyan a kapcsolat,és a gyerek megszívja,mert érzi mi folyik körülötte.
2017. nov. 13. 18:18
 67/69 anonim ***** válasza:
100%

Én otthagytam, nincs értelme, mert megölöd magad szépen lassan.

Megcsalt, hazudott, mikor rájöttél hazudott, mikor a fele kiderült hazudott, hogy nem volt több. Mindig van több.

Én otthagytam, jobb az életem azóta.

2017. nov. 15. 18:45
 68/69 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta, kérdező?
2019. nov. 9. 21:29
 69/69 anonim ***** válasza:
A 3-as válaszoló vagyok. Érdekes, hogy 2 évvel ezelőtt mennyire más volt a véleményem mint most. Most azt gondolom, hogy tök jogosan vagy féltékeny, én is egyre féltékenyebb típus vagyok az évek múlásával, sokszor a paranoia jeleit észlelem magamon. Dehát nem zörög a haraszt... úgyhogy simán lehet igazad (igazunk).
2019. nov. 9. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!