Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.

Féltékeny típus vagyok.

A gyanúsított a fogorvosa.

Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.

Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.

A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.

Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.

Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.

Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.

De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.

Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...

Szerintetek?

2017. szept. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és valószínű igazad van. De jelenleg nem tudom elküldeni, főleg a gyerek miatt, meg mert még mindig szeretem valamennyire... Egyrészt szeretem, másrészt gyűlölöm... De előbbi még erősebb mint utobbi egyenlőre. Annyit hazudott, hogy annyi haja szála nincs... És még ki tudja meddig tartott volna. Ha kiderül még valami, akkor garantált, hogy nem bocsátom meg és mehet amerre lat.
2017. okt. 14. 19:07
 52/69 anonim ***** válasza:
11%
Kösd föl a gatyád, mert ha ennyit simán megcsinált, akkor többszőr is megfogja ( tudom, közhely, de ha egyszer megcsalnak, akkor többszőr is megfognak ) . Ráadásúl ez dúrvább, mert közben rengetegszer hazudott, hálított...De legalább másotszórra már nem fog annyira fájni
2017. okt. 14. 19:16
 53/69 anonim ***** válasza:
76%
Remélem nem ahhoz a fogdokihoz fogok járni Pestre ☺ Amúgy a doki is családos, hogy kerek legyen a story? Nem kerested fel? A poligráf amúgy mit fog bizonyítani, csak kidobott pénz, lehet akkor igazat fog mondani, de Te attól sosem fogsz már benne bízni, s az ő is változtathat újra, sajnos.
2017. okt. 14. 19:47
 54/69 A kérdező kommentje:
Annak is, 3 éves gyerek
2017. okt. 14. 22:41
 55/69 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos itt jó tanácsot nem lehet adni, de kitartást Neked, sajnálom, hogy a feleséged nem volt az, a doki meg egy igazi gyökér, egy gyökérkezelés ráférne 😉
2017. okt. 15. 06:20
 56/69 A kérdező kommentje:

Szóval soha nem gondoltam volna róla, hogy képes ilyet megtenni. De mikor leírtam a kérdést ide, kértem, hogy ha van valami mondja el és megbocsatok

... Azt mondta bolond vagyok és még ő haragudott, nem szólt hozzám.

Most persze könyörög, én meg hülye nem bírom elengedni.

2017. okt. 20. 15:20
 57/69 anonim ***** válasza:
86%
Persze most jön az hogy visszakönyörgi magàt .Mert te neki egy biztos pont vagy az életébe .A doki meg csak egy kaland volt neki jol érezte magst vele.Egyet mondok ha szeretne a feleséged akkor ellenàln a dokinak mégha nehéz is sőt meg sem fordult volna a fejében hogy megtegye sztem màr a részéről a làng kialudt .Sajnàlom hogy igy jàrtàl .
2017. okt. 20. 15:34
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
A hűség döntés kérdése ő ugy döntött hogy megcsal nem ugy hogy leült volna veled megbeszêlni a problémàitokat .Főleg hogy gyerek is van ő sinylené meg a legjobban .
2017. okt. 20. 15:37
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megcsalás nem tartozik a megbocsájtható dolgok kozé. Késobb is meg fogja tenni, ha elnézed neki, ráadásul gusztustalan módon hazudozott neked.
2017. okt. 20. 16:40
 60/69 anonim ***** válasza:
20%
Hát szerintem elég sokan megcsalhatják azt is, akit szeretnek... Sok gyereknek nem is az az biológiai apja... Ettől még szerethet. Van, hogy nem tud ellenállni a kísértésnek, szexuálisan, hízeleg neki egy jó pasi. Talán ha megbeszélitek, hogy innentől más lesz... Őszinték lesztek.
2017. okt. 20. 18:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!