Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a feleségem?

Figyelt kérdés

28 évesek vagyunk, 6 éve költöztünk össze.

Féltékeny típus vagyok.

A gyanúsított a fogorvosa.

Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.

Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.

A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.

Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.

Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.

Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.

De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.

Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának, hogy fogyott...

Szerintetek?

2017. szept. 9. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
88%
Kár tovább bonyolítanod... a nő hazudott, te meg képtelen vagy a bizalomra. Válóperes ügyvédeknél ez egy win-win szitu.
2017. szept. 10. 09:06
 12/69 anonim ***** válasza:
68%

Nem mondom, hogy a nejed ártatlan, de a kevesebb szex dologra remek kifogás az, hogy éppen fogászati kezelésekre jár. Én napokig használhatatlan vagyok ilyen téren hasonló esetben, még ha amúgy kívánnám is, rögtön fájni kezd, stb., elveszi az ember kedvét. Mondjuk rám a kedvesem is úgy vigyáz, mint a hímes tojásra, szóval nem is erőlteti. :)

Viszont az utólag írt kommandózásod baromi beteges. Inkább közöld vele, hogy keressen más dokit, mert erről rosszat hallottál, pont. Még mindig tisztább...

2017. szept. 10. 09:58
 13/69 A kérdező kommentje:

Félre értitek, nem akarok elválni, ha nem csal meg. Szeretem őt. De tegnap azok a képek nagyon felerősítették a féltékenységet bennem. De majd úgyis kiderül az igazság, megírom majd.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2017. szept. 10. 12:29
 14/69 anonim válasza:
95%
Istenem :D Kérdező! Szard már le ezeket a hülyéket akik azt írják neked, hogy bizalmatlan vagy meg ilyenek. Hát persze, hogy az vagy mert megcsal a nő!!!! Mi az hogy pucér képek csak úgy? magát nézegeti? Meg törli az üzeneteket! Én vágom hogy rossz felfogni hogy megcsal, de akkor minek ez az egész üzenetes stb dolog? Ennél világosabb csak akkor lehet a dolog ha azt mondja, figyelj drágám megcsallak a fogorvossal?
2017. szept. 11. 21:38
 15/69 anonim ***** válasza:
59%
Szerelmes fickó,rendes.
2017. szept. 11. 21:42
 16/69 A kérdező kommentje:
Pár nap és kiderül. Reménykedem, hogy csak sok a véletlen.
2017. szept. 11. 22:27
 17/69 anonim ***** válasza:
Ird majd meg mi lett
2017. szept. 12. 15:54
 18/69 A kérdező kommentje:
Úgy lesz
2017. szept. 12. 17:50
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Az afogorvos más lyukat isbetöm...
2017. szept. 12. 23:45
 20/69 anonim ***** válasza:
95%
Nagy a csend.
2017. szept. 13. 15:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!